RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 24. juli 2008

Leser du flere bøker samtidig?

Bilde over viser noen av bøkene jeg leser om dagen.

I tillegg til det lille utvalget på bildet så har jeg J.M. Cotes sin bok Barndom liggende her i en bokhylle et sted. Jeg klarer sjelden å fullføre en bok før jeg starter på neste. Ofte har det en naturlig grunn.. Har det med å ta med meg bøkene over alt og plutselig er boka jeg leste i borte. Etter å ha lett godt høyt og lavt ender det med at jeg finnes meg en ny bok. Ofte dukker da boken jeg opprinnelig leste opp på et sted jeg hadde oversett den :$

3 kommentarer:

  1. Ja, helt klart!! Jeg har også bøker over alt! :o)

    SvarSlett
  2. Liker bloggen din!
    Elsker bøker jeg også:) Har akkurat startet min egen blogg http://tonjeieventyrland.blogspot.com , som handler om reiser og bøker. Den er ikke helt kommet i gang enda, har bare fått skrevet ett innlegg, men hadde vært koselig om du tok en titt:)

    SvarSlett
  3. Ja faktisk.. Akkurat nå leser jeg "The Help" og "Catching Fire". Catching Fire har jeg på ebook på pcn, mens The Help har jeg i bokeksemplar. Så det ble litt sånn. haha xD

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.