RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 1. juli 2008

Prince Caspian - The Chronicles of Narnia

I morgen(ser Dagbladet skriver "i over i morgen" men er det ikke i morgen da?!) er det premiere på den andre filmen Narnia. Om noen allerede har sett den vil jeg gjerne høre hva dere syntes om filmen.


Gleder meg som en liten unge til å se den, men har dessverre ikke muligheten til å se den før ut i neste uke engang, men da er det tid for litt kvalitetstid sammen med mine søsken. Vi så alle på Narnia da vi var yngre, da den første Narnia filmen kom på kino avtalte vi at vi skulle se Narnia filmene sammen. Koselig å ha litt alenetid sammen med søsknene sine.


Løven, heksa og klesskapet var en fin, men den nådde ikke helt opp hos meg. Jeg har derimot troen på at Prince Caspian er bedre enn den første filmen. Om den lever opp til forventningene mine gjenstår å se.


Dagbladet har gitt filmen en femmer på terningen, mens Dagsavisen sier at større nødvendigvis ikke er bedre og ender opp med å gi filmen en treer. Nå har VG også anmeldt filmen og de landet på en firer.


5 kommentarer:

  1. Auda..Det var mildt sagt flaut, godt noen korrigerer. Vi prøver igjen.

    SvarSlett
  2. Jeg har sett den. Elsket den! Har skrevet en omtale på bloggen min.

    SvarSlett
  3. Ja, vi får da håpe at det blir mer enn tre filmer! Fire av bøkene kom jo ikke med i BBC-serien en gang (men det er vel kanskje like greit?).

    Så filmen i går kveld og den var stor. STOR!

    SvarSlett
  4. Fantastisk film! SE DEN! :D

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.