RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

fredag 1. august 2008

Sanger som gir deg minner(gode eller vonde)?



Er det ikke forunderlig hva slags minner man kan knytte opp mot en spesiell sang?

Over en lengre periode hatet jeg Cecilia Vennerstens sang Det vacraste som finns. Grunnen til at denne sangen ufortjent hadde mitt hat rettet mot seg var at den minnet meg om ekskjæresten min på den tiden jeg var 11-12 år gammel. Vil tro foreldrene mine undret seg mer enn engang da jeg tordnet som en sky hver gang sangen kom på radioen. Enten ble den skrudd av ellers så marsjerte jeg sint som en furie opp på rommet mitt fordi noen andre absolutt ville høre på sangen.



Frank Sinatras New York New York minner meg veldig om min ungdomsskole kjæreste, selv den dag i dag tenker jeg på ham når jeg hører denne sangen. Han sang den tilstadighet i klassen, i timen, i friminutt. Jeg var så forelsket så forelsket(han hadde de mest hypnotiserende blå og sjarmerende øyne du kan tenke deg), det er vel nesten mitt mest lidenskapelige forhold. Vi snek oss stadig unna de andre for å kline og om noen spurte oss svarte vi at vi ikke var sammen. Det var tider he he

1 kommentar:

  1. Så enig, så enig! Det er bra, og noen ganger synd, at låter fra way back when skal få oss til å føle sånn og sånn. Akkurat som diverse lukter, som minner om sommeren på landet, bestemors parfyme osv...

    Digg!

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.