RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

onsdag 12. november 2008

Hvilken bok holder du på med nå?


Jeg antar at det er flere lesehester i denne bloggsfæren enn meg selv, så hvilke bøker leser dere andre blogger om dagen? Selv leser jeg for tiden Labyrinten av Kate Mosse(nei, supermodellens etternavn er Moss!). Jeg er ganske altetende når det gjelder bøker men er veldig glad i å lese bøker som omhandler mysterier så denne boken er rett i min gate.

I boken møter vi Alice som er med på en arkeologisk ekspedisjon i 2005, hun kommer over en hule hvor det skjuler seg to skjeletter og noen objekter blant annet en ring. Det viser seg at Alice har en slags tilknytning til dette funnet og til en ung kvinne som la ut på et svært viktig oppdrag i 1209 for å beskytte en godt bevart hemmelighet.

Man kan lese mer om boken hos Bokkilden.

3 kommentarer:

  1. Jeg er manisk når det kommer til å begynne på bøker jeg har lyst til å lese, så for øyeblikket leser jeg følgende;

    "Fatso", Lars Ramslie
    "Pyramids", Terry Pratchett
    "The Iliad", Homer
    "Et glass melk takk", Herbjørg Vassmo

    Ambisiøs, jeg? ;)

    SvarSlett
  2. Hvis jeg sier at jeg ikke kjenner meg igjen så ville det vært å lyve. Har vel egentlig to bøker til som jeg ikke er ferdig med men akkurat nå får denne boken min fulle oppmerksomhet :)

    Klarer du å bli ferdig med alle bøkene? Eller blir det til at du fullfører noen også blir de andre liggende lenge før de blir tatt opp igjen?

    SvarSlett
  3. Jeg leser for tiden på to bøker. Jeg har endelig fått tak i hele "Ulveøyne" serien og har begynt med den, samt att jeg leser "Eragon".

    Den siste tiden har det ikke blitt så mye tid til å sette seg ned med bøker for mitt vedkommene desverre, men jeg håper dette blir bedre fremover nå. Ikke noe som er bedre å sitte under pleddet en kald høstkveld med en god bok og en god kopp te:)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.