RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 3. mai 2009

CSI: Crime scene investigation, CSI NY og CSI Miami.



First things first. Grunnen til at jeg har bilde av to skuespillere fra CSI i begynnelsen av bloggposten min er ikke fordi jeg har noe sykelig forelskelse i noen av skuespillerene ;) Jeg har mang en gang tenkt over at de ganske like, andre som har tenkt over det? De kunne glatt gått for å være brødre. Kan jo nevne at disse guttene faktisk har navn, øverste bildet er av Eric Zmanda som spiller Greg Saunders i CSI:Crime Scene Investigation og det nederste bildet er av Jonathan Togo som spiller Ryan Wolfe i CSI:Miami.

Jonathan Togo har tydeligvis møtt på andre som er av samme oppfatning som meg tidligere:
"I also get mistaken with Eric Szmanda from the regular CSI (CSI: Crime Scene Investigation). People come up to me and say 'You're on CSI. What's George Eads like?' But I've actually never met him."

Jeg er hekta på CSI, det kan jeg gjerne innrømme med en gang. Følger med på CSI: Crime scene investigation, CSI: New York og CSI:Miami. Selv om jeg syntes seriene er underholdene er det noen små ting jeg stusser over/irriterer meg litt over, tingene som Lombelico nevner i sin bloggpost for eksempel. Maken til fancy gadgets skal man lete lenge etter, jeg har også lenge lurt på behovet for å kjøre Hummer når du jobber i crimelab'en?

Skulle hovedrollen i CSI: Miami bli ledig kan hvem som helst steppe inn, man trenger bare å gjennomgå dette lille kurset først:


En ting jeg alltid legger merke til med Horatio Cane i CSI:Miami er hans noe spesielle forholdt til sine kjære solbriller:


En liten parodi helt til slutt:

4 kommentarer:

  1. Hei!
    Takk for koselig kommentar:-) Det er kjekt å treffe noen som er like glad i te som en selv:-) Håper å se mer te-innlegg fra deg... (men også annet da) Ja, fordi jeg likte bloggen din veldig godt:-)
    Løveklem!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det, Løvinnen! Skal nok ikke se bort i fra at det blir flere teinnlegg fra meg når jeg får pakken min i posten.

    Måtte forresten google teklubben som du nevnte i bloggen din, vurderer å melde meg inn der.

    SvarSlett
  3. *skrattar*

    Underbara parodier! Själv föredrar jag Las Vegas-varianten/originalet. :-)

    SvarSlett
  4. Hahaha, ja disse parodiene sier alt - eller, Caine viser vel alt i klippet med solbrillene. Ble litt lei der etterhvert :p

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.