RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

mandag 22. juni 2009

Konkurranse- to spennende ungdomsbøker gis bort!


Noen av dere som titter innom her har kanskje lagt merke til at jeg også blogger på engelsk? Uansett på den engelske bloggen min så har jeg nå en liten konkurranse gående jeg er med på noe som kalles YA BOOK CARNIVAL(fo å få fokus på ungdomsbøker). Vil du vite mer om dette så besøk bloggen Shooting Stars Mag.

Jeg gir bort to bøker til en heldig vinner. Bøkene som gis bort er The Summoning[min anmeldelse av boken] og The Awakening av Kelley Armstrong(begge bøkene er lest av meg, jeg er for gjenbruk ;)). Obs. bøkene er skrevet på engelsk.

Hvordan melde seg på konkurransen?

Ta turen over til den andre bloggen min, Escape in a book, og følg retningslinjene som beskrevet. Spørsmål kan stilles i denne bloggen om noe er uklart :)

Konkurransen avsluttes midnatt 4. juli.

Det er forresten tre blogger til som er med i dette bokkarnevalet som har konkurranse som er åpne for internasjonale deltakere:

0 comments:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)