RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

fredag 12. juni 2009

The Vampire Diaries - på tv til høsten


Til venstre: Ian Somerhalder, kjent fra blant annet Lost og Smallville, spiller ond og brutal i The Vampire Diaries.
Til høsten begynner serien The Vampire Diaries på den amerikanske kanalen The CW. Serien er basert på L.J. Smiths(også kjent for bokserien Night World) utrolige populære bokserien for ungdom, med samme navn. Den første trilogien ble publisert i 1991, men opplever nå en oppsving i popularitet. Selve bokserien, The Vampire Diaries, bestod originalt av tre bøker, nå er det fem bøker i serien og enda skal det komme minst to bøker til. At The Vampire Diares plutselig har blitt veldig populære igjen skyldes nok delvis Stephenie Meyers Twilight-saga og dens enorme populeritet.
En liten snikktitt på serien:
Seriens plott:

Elena Gilbert has always been a star student; beautiful, popular and involved with school and friends. As the fall semester begins, Elena becomes fascinated with the mysterious new boy in school, Stefan Salvatore, and she has no way of knowing he is a centuries-old vampire. While Stefan struggles to live peacefully among humans, his brother Damon is the embodiment of violence and brutality. Now these two vampire brothers ─ one good, one evil ─ are at war for Elena’s soul in the small town of Mystic Falls, Virginia.


Til høyre: Paul Wesley, har blant annet vært med i Army Wifes, spiller vampyren Stefan Salvatore som prøver å leve fredlig blant menneskene.

Jeg har hatt bokserien på ønskelisten en stund, men leselisten er lang så jeg må nok vente med å kjøpe inn disse bøkene en stund til. Har et håp om å få lest dem før serien begynner(skal jeg vente til den begynner her i Norge har jeg sikkert god tid..).

Flere enn meg som har lyst til å se denne serien?

Har du lest The Vampire Diaries?

16 kommentarer:

 1. Jeg har lest OM bøkene, og bestemt meg for å kjøpe dem, men jeg har bare ikke kommet så langt enda:) Prøver å bli ferdig med alle bibliotekbøkene jeg har hjemme før jeg kjøper noe mer nå:)

  SvarSlett
 2. SV: Ja,det er nok løvinnens fortjeneste at jeg begynte å drikke løsvekt te også ;)

  SvarSlett
 3. niina: Har en liten haug her fra biblioteket som jeg ikke har rukket igjennom..menmen jeg har i alle fall lånt dem he he.

  SvarSlett
 4. Det ser veeeeeldig likt ut som Twilight. High school, mystisk vampyr, forelskelse, øyne som forandrer seg, slem vampyr osv.
  Men sikkert spennende.

  SvarSlett
 5. knirk: Da er det nok mer sannsynlig at Twilight-sagaen ligner på denne serien :) De fire første bøkene i denne serien ble publisert i 1991.

  SvarSlett
 6. SV: Tara er veldig annerledes i bøkene også, det lille vi leser om henne. Hun er classy, hvit, driver egen klesforretning osv, så de har virkelig snudd helt om på henne ja :P

  SvarSlett
 7. DET var interessant! At denne kom før Twilight. Hm......

  SvarSlett
 8. Jeg har ikke lest dem enda, men har akkurat sendt etter bøkene:) Gleder meg;)Jeg skal absolutt se den tv-serien men blir nok så jeg laster ned tror ikke jeg greier å vente helt til serien kommer til Norge, hvis den kommer til Norge da.

  SvarSlett
 9. Er denne bokserien kommet på norsk?
  I så fall, hva heter bøkene på norsk ?

  SvarSlett
 10. knirk: Ja, ikke sant :)

  Elin: Gleder meg til å høre hva du syntes om serien når du har fått begynt på den! Jeg tror nok ikke at jeg klarer å vente til serien blir sendt i Norge.

  Anonym: Det tror jeg dessverre ikke.

  SvarSlett
 11. Jeg så første epis. av The Vampire Diaries på nettet, så var det ingen steder man kunne se flere episoder online.. ( man måtte bo i USA )
  Jeg ble avhengi så jeg måtte laste ned noen flere xD GLEDER meg SYKT til den kommer på tv i Norge, men når kommer den og hvilken kanal ??
  Har ikke lest bøkene, men jeg tror jeg kommer til å like de også.. Jeg ser også på True Blood-serien, og jeg har lest den første boken i den serien , den er også veldig bra !
  Jeg elsker Vampyr bøker/filmer med romantikk osv. i ! hehe, mange jenter som gjør det sikkert ! :D

  SvarSlett
 12. jeg har sett en del episoder av Vampire Diaries, og jeg og venninnene mine er fullstending hekta. gleder meg sånn til de kommer til Norge! men aner ikke hvilken kanal den vil komme på:S ser på true blood, og den er helt herlig

  SvarSlett
 13. Kom på noen norsk (bøker) hva hetter de på norsk

  SvarSlett
 14. Hvilken kanal går Vampire Diaries?

  SvarSlett
 15. På TV Norge, men serien har pause frem til 5.mai.

  SvarSlett
 16. Hvilken dag, klokkeslett og kanal går vampire diaries på idag (: Hvor langt har serien kommet?

  Vet noen også det samme om Gossip girl, dag, kl, kanal og hvor langt (: ??

  Blir glad om jeg får svar!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)