RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

torsdag 23. juli 2009

Den beste boken DU har lest så langt i år?Har du en favorittbok så langt i år? Tenkte det kunne være fint å dele favoritter, da kan det hende vi alle oppdager noen nye og fantastiske bøker.

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for bare én bok, så jeg må si Dødslekene av Suzanne Collins[min anmeldelse] og Drep ikke en sangfugl av Harper Lee[min anmeldelse].

9 kommentarer:

 1. Jeg klarer ikke velge én, så det får bli hele Southern Vampire Mysteries (med Dead to the World som den beste av de ni bøkene).

  SvarSlett
 2. Drømmehjerte av Cecelia Samartin :)

  SvarSlett
 3. Jeg skjønner godt at du likte "Drep ikke en sangfugl av Harper Lee", den er utrolig bra. Årets favoritt når det gjelder skjønnlitteratur er The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian av Sherman Alexie. Helt fantastisk bok. Jeg blogget om den her: http://karinleser.blogspot.com/2009/05/absolutely-true-diary-of-part-time.html

  SvarSlett
 4. Tror nesten det må bli "Sjöjungfrun" av Camilla Läckberg. Ihvertfall den jeg umiddelbart tenkte på.

  SvarSlett
 5. "Anils gjenferd" av Michael Ondaatje er nok den beste romanen jeg har lest i år, mens "Den albanske jomfru" av Alice Munro helt klart er den beste novellesamlingen.

  SvarSlett
 6. Darlah av Johan Harstad har en uhyggelig stemning og er spennende, mens Regn av Stig Holmås er en morsom og veldig fin bok. Jeg ville også svart Dødslekene, men jeg leste den helt i slutten av 2008. Disse to er også veldig gode bøker synes jeg.

  SvarSlett
 7. The host av Stephenie Meyer (Verten på norsk, men best på engelsk)og alle bøkene i "The black dagger brotherhood" av J.R. Ward og CHELSEA CAIN med ONSKAPENS HJERTE. Nei, må slutte nå, har lest så mye bra i år at det er vanskelig å velge. (Super side forresten, er her inne å får masse boktips ;)

  SvarSlett
 8. Det må vel bli The Hunger Games! :D Og no holder eg på med andre boka i serien; Catching Fire, den er sååå bra!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)