RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

tirsdag 21. juli 2009

En skatt i garasjen

Eller kanskje jeg burde skrevet flere skatter? Nå er det straks tre år siden vi flyttet inn i huset vårt og fortsatt har vi pappesker med ting ute i garasjen. Jeg var så sikker på at jeg hadde flere bøker enn de som står i bokhyllen og i går kveld gikk jeg på bokjakt. Resultatet kan vel sies å være vellykket? Dette er bøkene jeg ikke har lest(et par av dem som jeg er usikker på om jeg har lest - mulig de ikke var spesielt minneverdige da?), i tillegg var det en haug med bøker som jeg har lest fra før av. I morgen skal jeg sette i gang en konkurranse hvor du kan vinne to av bøkene jeg allerede har lest.

Jeg må bare legge ved hilsenen som står skrevet til meg på innsiden av The Little Prince skrevet av Antoine de Saint-Exupéry):


Det er nå 13 år siden jeg fikk boken og enda har jeg ikke klart å suse meg til å lese den. Denne versjonen er forresten både på kinesisk og engelsk(kinesisk på høyre side og engelsk på venstre side).

3 kommentarer:

  1. Så herlig! Finnes knapt noe bedre enn å finne masse gode bøker og glede seg til å lese dem - om det så er i boden, garasjen, kjelleren eller biblioteket!

    SvarSlett
  2. Nei, ikke sant. Beste av alt: Gratis(eller det blir kanskje å lure seg selv litt he he).

    SvarSlett
  3. Va kul att hitta en skattgömma i garaget =) Speciellt om det är böcker du inte har läst.

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.