RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 11. juli 2009

Norges første bokbloggturné starter 3.august!


Bak turneen står forlaget Cappelen Damm. Boken som skal ut på tur er Hvis jeg blir som er skrevet av Gayle Forman. I går dumpet en kopi av denne flotte boken ned i min postkasse. Hvis jeg blir skal være Cappelen Damms sterkeste ungdomsroman i høst. Jeg har lest utrolig mange gode anmeldelser av denne boken på diverse engelske bokblogger, så jeg gleder meg stort over muligheten til å kunne få lese og anmelde boken selv.

Kort om Hvis jeg blir
:

«Bare hør etter,» sier Adam med en stemme som lyder som granatsplinter. Nå åpner jeg øynene helt opp. Jeg setter meg opp så godt jeg kan. Og jeg hører etter. «Bli,» sier han.

Valg. Det er så mange vanskelige valg å ta. Mia på 17 er usikker. Skal hun virkelig tørre å satse på musikken – selv om det betyr at hun må reise fra kjæresten, familien og vennene? I løpet av ett skjebnesvangert øyeblikk er valgmulighetene borte. De forsvinner idet bilen Miri og familien hennes sitter i kolliderer. Bare ett valg gjenstår. Det viktigste av dem alle.

Hvis jeg blir er en hjertevarm roman om kjærlighetens kraft, familiens betydning og valgene vi alle må ta.

Ta en titt på boktraileren til den engelske utgaven av Hvis jeg blir(If I stay):


Skrevet om Hvis jeg blir:

”Will appeal to fans of Stephenie Meyer’s Twilight!

-USA Today

“A powerful and intense book.”

-Seventeen.com


Følg med 3.august for da kommer det informasjon hvilke bloggere som skal anmelde boken(og selvsagt når jeg skal anmelde den) og det er ikke umulig at det blir en sjanse hvor leserne av bloggen kan vinne en utgave av boken Hvis jeg blir.

I flere land er det populært med såkalte bokbloggturnér(les mer om dette her) i regi av enten forfatteren selv eller et forlag, dette har ikke tidligere vært gjort i Norge(så vidt meg bekjent).

1 kommentar:

  1. Jeg er også veldig spent og synes det er stas å få være med på noe slikt! Flott initiativ :)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.