RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

mandag 20. juli 2009

Vinn Sex & Singelliv skoesken!


Reidun Beate gir bort alle sesongene av Sex & Singelliv til en heldig blogger. Konkurransen er åpen til 24/7-2009. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å skrive et innlegg i din blogg om konkurransen og hvorfor akkurat du skal vinne den berømmelige skoesken.

Jeg fortjener å vinne fordi jeg fylte 26 år på fredag, enkelt og greit ;) Må vel være gyldig grunn det?

Kom over bloggen til Reidun Beate ved en ren tilfeldighet i går, det viser seg at vi skal være med på samme bokbloggturné. Gleder meg til å følge med i bloggen hennes videre.

2 kommentarer:

  1. JEg bør vinne fordi jeg ønsker å forså en kvinnes intime tanker bedre, og Sex og Singelliv burde vel være pensum der...

    SvarSlett
  2. Nja, alle er vel ikke helt som jentene der men man kan sikkert lære noe ;) Jeg skal innrømme at jeg ikke har sett så mye på serien fra før av.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)