RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

onsdag 26. august 2009

Bøker for ledere?

Omtale fra bokomslaget:

Skal du som leder være stor og sterk - eller snill og hyggelig kamerat? Skal du sette en retning for felles marsj eller tilrettelegge og støtte? Boken tar for seg moderne ledelse, som krever både handlekraft og evne til å få det beste ut av medarbeiderne. De to forfatterne gir en rekke konkrete tips for hvordan du skal være en tydelige leder og samtidig en støtte for dine medarbeidere.

Nei, det er ikke jeg som har blitt forfremmet men tidligere i år tok samboeren min over som daglig leder i firmaet vi jobber i. Det kan by på litt utfordringer når man jobber i en mellomstor bedrift med nesten bare kjentfolk som ansatte. Sammen har vi kikket litt på kurs og bøker som kan være litt til hjelp for en som har lyst til å utvikle seg som leder. Det er kjekt med nye innspill til hvordan man skal lede en bedrift, spesielt for en som er relativt fersk og ikke har noen å rådføre seg med.

I første omgang er boken Boss eller Buddy blitt bestilt. Forslag til andre gode bøker eller kurs tas i mot med takk.