RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

lørdag 22. august 2009

Første bokbloggturné var en suksess - en ny starter snart


Cappelen Damms første bokbloggturné var så vellykket at en ny turné er planlagt i begynnelsen av september. Boken som skal leses og anmeldes denne gangen er boken Genesis av Bernard Beckett. Genesis er en bok som fanget oppmerksomheten min tidligere denne måneden da jeg leste Maris anmeldelse av boken. Jeg gleder meg til å få lov til å lese boken!

Slik fungerer en bokbloggturné:
Bloggere som er påmeldt i turnéen får tilsendt en bok som de skal lese og anmelde. Forlaget eller forfatteren som står bak turnén bestemmer tidsrommet bokbloggturnéen skal foregå i og lager en plan på når de forskjellige bloggerene skal publisere sin anmeldelse. Det blir publisert en anmeldelse om dagen over en periode. Deltakerne linker til de andre bloggene som er med i bokturneen, slik at bloggens besøkende kan få ta en titt på flere forskjellige anmeldelser av samme bok.

Kunne du tenke deg å være med på bokbloggturné? Da kan melde din interesse på mail til Nina fra Cappelen Damm.

Ikke glem å delta i konkurransen min, siste frist midnatt 22. august!

Reblog this post [with Zemanta]