RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

onsdag 5. august 2009

Twilight-regissør bak ny stor ungdomsfilm

Får Johnny Depp rollen som far?

Catherine Hardwicke, regissøren bak filmatiseringen av Stephenie Meyers Twilight, har tatt på seg å regissere en ny stor ungdomsfilm som har tittelen If I Stay. Filmen er basert på boken med samme navn skrevet av Gayle Forman. If I Stay(no. Hvis jeg blir) er bokbloggturné boken som jeg anmeldte her på bloggen tidligere i uken(ikke glem at du kan vinne min kopi av denne boken). Jeg ser frem til filmatiseringen av den.

Gayle Forman selv har blogget om sin drømmebesetning og som far kunne hun godt tenke seg Johnny Depp. Vi kan jo håpe at hennes fantasier blir virkeliggjort? Det første som slo meg da jeg leste dette var at Mr. Depp passer perfekt til den rollen.

Jeg lover at dette er mitt siste innlegg om Hvis jeg blir ;) (med unntak av når vinneren av boken skal annonseres selvsagt).

Sjekk forøvrig ut Ninas anmeldelse av boken i dag!

Ikke glem at du kan vinne min kopi av boken.

5 kommentarer:

 1. Depp hadde vært perfekt, og gitt meg enda en grunn til å se filmen;)

  SvarSlett
 2. SV: Åjoda! Kake er en finfin start på dagen ;)

  SvarSlett
 3. Kanskje jeg får sjekke ut de programmene da:)

  SvarSlett
 4. Jeg er litt ambivalent i forhold til om Depp passer som faren. På en måte er han jo en utrolig flink (og lekker) skuespiller med det hippe utseendet, men i tankene mine var det ikke helt slik Mias far så ut.

  SvarSlett
 5. Vi danner oss jo alle et forskjellig bilde av karakterene i en bok, for meg så er han akkurat en passe spesiell type til som jeg tror kunne fungert ypperlig i den rollen.

  Hva slags type ser du for deg at kunne spille faren til Mia? Er nysgjerrig på hvordan du ser han for deg =)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)