RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

fredag 18. september 2009

På radio i dag: Om vampyrer i litteraturen

Bildet over er av min favoritt vampyr, Charlaine Harris viking vampyr, Eric Northman. I serien True Blood spilles rollen av den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård(sønnen til Stellan Skarsgård).

Jeg vet det er flere enn meg som liker å lese om vampyrer. På Norgesglasset på NRK P1 kl. 14:05 skal de i dag snakke om vampyrer i litteraturen, gjett hvem som skal følge med? Hvis du ikke har tid til å lytte til radioen når programmet går så går det an å høre på reprisen når det passer deg. Enkleste måten å finne den på er å gå inn på Norgesglassets hjemmeside, i menyen til høyre vil du finne link direkte til dagens sending.