RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

fredag 12. februar 2010

Vinn kinobilletter og bøker - Bokbloggbuzz


Først av alt må jeg bare tipse alle som er glad i vampyrbøker om at Merket av P.C. Cast og Kristin Cast er neste boken som skal ut på bokbloggturné. Selv har jeg lest den tidligere. Har du lyst til å vite hvilke andre bøker som skal ut på turne i vår? Listen finner du her. Selv har jeg utrolig lyst til å lese Vinterjenter av Laurie Halse Anderson, det er en bok som handler om en jente som lider av spiseforstyrrelser. Fant ikke bokomslaget til den norske utgaven(sannsynligvis ikke kommet enda), men her er det amerikanske omslaget:Ønsker du også å være med i trekningen? Her er meldingen fra Cappelen Damm:
Vil du blogge for Cappelen Damm?
Vi ønsker kontakt med flere aktive bokbloggere.
Trykk her for å lese mer.
Alle som legger ut denne posten på bloggen sin er med i trekningen av en bokpakke bestående av tre utvalgte nyheter og to kinobilletter.

(for å være med i trekningen må du sende en link med ditt blogginnlegg til Nina)