RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

fredag 12. mars 2010

Alex Bell - Forfatter fredag

Dere som titter innom her fast har sikkert fått dere med meg at jeg har kastet meg på Marias idé om en ukentlig fredagspost som heter Forfatter fredag. Denne ukens post skal handle om Alex Bell forfatteren bak boken jeg holder på med nå Lex Trent Versus the Gods.

Alex Bell


  • Har alltid drømt om å bli forfatter men i frykt av å havne på fattighuset hadde hun mange planer om hva hun kunne drive med i tillegg for å tjene til livets opphold. Ett av yrkene hun så for seg var delfintrener,
  • Har studert juss men er ikke advokat.
  • Har allerede rukket å få tre bøker utgitt, en fjerde kommer i år. Hun jobber med en femte bok. Det er imponerende med tanke på at hun ikke er mer enn snart 24 år gammel.
  • Har både katter og hunder(blant annet en Grand danois og en siameser).
  • I boken om Lex Trent har hun skrevet inn en fantasi versjon av sykdommen Alzheimer. En sykdom Alex har et personlig forhold til da bestefaren hennes fikk den diagnosen på tiden hun skrev boken sin.