RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

fredag 12. mars 2010

Alex Bell - Forfatter fredag

Dere som titter innom her fast har sikkert fått dere med meg at jeg har kastet meg på Marias idé om en ukentlig fredagspost som heter Forfatter fredag. Denne ukens post skal handle om Alex Bell forfatteren bak boken jeg holder på med nå Lex Trent Versus the Gods.

Alex Bell


  • Har alltid drømt om å bli forfatter men i frykt av å havne på fattighuset hadde hun mange planer om hva hun kunne drive med i tillegg for å tjene til livets opphold. Ett av yrkene hun så for seg var delfintrener,
  • Har studert juss men er ikke advokat.
  • Har allerede rukket å få tre bøker utgitt, en fjerde kommer i år. Hun jobber med en femte bok. Det er imponerende med tanke på at hun ikke er mer enn snart 24 år gammel.
  • Har både katter og hunder(blant annet en Grand danois og en siameser).
  • I boken om Lex Trent har hun skrevet inn en fantasi versjon av sykdommen Alzheimer. En sykdom Alex har et personlig forhold til da bestefaren hennes fikk den diagnosen på tiden hun skrev boken sin.