RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

onsdag 7. april 2010

De verste og de beste leseropplevelsene + et tips



Nylig har det blitt utført to kåringer i bokbloggsferen, nemlig bokelskernes beste og verste bøker. Beate ba oss om å nominere de beste bøkene vi har lest og hun endte opp med en liste på 210 bøker. Så leter du etter godt lesestoff bør du ta en titt på listen hennes her. Elin spurte oss om de dårligste bøkene og der kom det inn 109 forslag. Hvilke bøker du bør styre unna kan du altså finne ut av hos Elin. Det som er ganske artig å se er at flere av bøkene er nominert på begge listene, ganske fantastisk at vi mennesker har så forskjellig smak.

Selv hadde jeg lest 21 av de beste bøkene og ni av de verste. Har du lest mange av bøkene på disse to listene?

Er du glad i å lese bøker? Trenger du boktips?
Ta en titt innom Anitas samleside, Bokbloggene, der finner du en over oversikt over norske bokblogger. Listen oppdateres stadig ettersom Anita selv finner nye blogger eller blir tipset om nye. Finner du blogger som ikke står på listen eller blogger du selv om bøker så legg igjen en kommentar hos Bokbloggene for å komme med på listen.