RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

søndag 6. juni 2010

Boken "min" skal ut i verden - har du lyst til å lese den?


Tidligere i år leste jeg en bok som hadde alle de rette ingrediensene; eventyr, et land på randen av krig, sjørøvere, vennskap, kjærlighet og tilgivelse. Boken heter The Fiddler's Gun og er skrevet av A.S. Peterson, noen husker kanskje at jeg skrev en anmeldelse av den? Vel nå har jeg bestemt meg for å prøve å gi boken litt PR, den er nemlig publisert av et uavhengig forlag og de har ikke samme midlene for å reklamere for sine utgivelser som giganten i den amerikanske forlagsbransjen. Derfor har jeg lyst til å hjelpe forfatteren til å få enda flere lesere til sin flotte bok.

Kunne du tenke deg å lese boken? Her finner du ut hvordan du kan delta? Boken er forøvrig på engelsk.Reblog this post [with Zemanta]