RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

fredag 12. november 2010

Konkurranse - vinn Jellicoe Road. Åpen for alle


Jeg likte boken Jellicoe Road av Melina Marchetta som jeg anmeldte i går så utrolig godt at jeg gjerne vil få andre til å lese boken. Hva er da bedre enn å ha en konkurranse? Du trenger ikke å være følger av bloggen for å vinne boken, bare fyll ut skjemaet her så er du med i trekningen. Det er kun lov å melde seg på konkurransen én gang pr. person. Det kan være lettere å huske på at du har meldt deg på konkurransen om du legger igjen en liten kommentar til denne posten, da kan du kikke på kommentarene senere hvis du er i tvil om du har meldt deg på.

Konkurransen er åpen til midnatt 12/12-2010. Obs. Boken er på engelsk. Jeg legger til en vinner til om jeg når 70 følgere i løpet av den perioden konkurransen varer.

Lykke til!

7 kommentarer:

 1. sv: Åååh, det visste jeg ikke! Takk for at du sa i fra :D Da blir det enda en bok på den uendelige lista med bøker jeg har lyst på x)

  SvarSlett
 2. Takk for invitasjonen jeg fikk gjennom Goodreads, men siden jeg allerede har meldt meg på her så går jeg ut ifra at jeg ikke kan melde meg på den du har på den engelske bloggen? :)

  SvarSlett
 3. Ååh, håper virkelig jeg vinner :D

  SvarSlett
 4. Høres ut som en god bok, så da krysser jeg fingrene for at jeg vinner ;)

  SvarSlett
 5. Tror jeg kom til å registrere meg to ganger, fordi glemte å fylle inn adressen andre gangen!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)