RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

søndag 28. november 2010

Nightshade - En smakebit på søndag


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og blogger :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken Nightshade av Andrea Cremer, side 127(innbundet):
"Calla!" He reached for me, only jumping back when I shifted forms and snapped at his fingers. I could still hear him calling my name as I escaped into the forest shadows.

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
1 kommentar:

  1. Spennende teaser! Jeg gleder meg veldig til å lese denne boken, kjøpte den faktisk for en stund siden.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)