RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

fredag 5. november 2010

Overraskelses pakke i posten from the UK!

Tidligere denne da jeg lukket opp lokket på postkassen lå det en fin konvolutt hvor det stod så fint "Unwrap the secret to everlasting life....", adressert til meg og den engelske bokbloggen jeg driver, pyntet med nydelige blomster. Jeg hadde ikke bestilt meg noe nytt i det siste så jeg ble ganske overrasket(av typen barnslig glad, lyst til å hoppe jublende opp og ned).

Inni konvolutten lå Cate Tiernans bok Immortal Beloved og pakken var sendt til meg fra det engelske forlaget Hodder & Stoughton. Det var så utrolig morsomt å få en slik overraskelse i posten, jeg har ikke noe i mot å få bok-overraskelser i postkassen så lenge forlaget har satt seg litt inn i min lesesmak. De utenlandske forlagene er generelt veldig flinke til å gjøre litt ekstra ut av lesekopiene sine, det er jo veldig morsomt når man får en bok i en litt artig konvolutt.

Immortal Beloved er første bok i Immortal Beloved trilogien og slik ser altså den engelske versjonen av lesekopien ut:


Ønsker alle mine lesere en fin fredag, legger ut boktraileren også for de som har lyst til å kikke på den: