RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

mandag 24. januar 2011

Nye bøker - uke 3 og 4


Hver mandag prøver jeg å poste de bøkene som har dumpet ned i postkassen min eller som jeg har kjøpt i uken som har gått. Nå har det gått 14 dager siden forrige postkasse innlegg så denne gangen blir det en del bøker. Noen av bøkene er kjøpt på salg, det er så vanskelig å gå forbi gode tilbud..




For anmeldelse:

Har det dumpet ned noen spennende bøker i din postkasse i det siste?

5 kommentarer:

  1. Det virker som en del bra bøker:)

    SvarSlett
  2. Her var det mange godbiter! Vi har hatt innkjøpsstopp en stund, men jeg klarte likevel å lure til meg boken "En rekke uavbrutte forsøk" av Selma Lønning Aarø, så den kom seilende for et par uker siden. Kunne godt tenkt meg å lese "Plan B" som det er bilde av her, den virker som en bok for meg :)

    SvarSlett
  3. Du kan tru eg vart glad når du hadde skreve at eg anbefalte den:-D Lånte den nettopp vekk til ei på jobb og ho klarte ikkje legge den fra seg. Nå leser ho oppfølgeren, og me venter begge spent på den tredje boka som lanseres på norsk i april:)

    SvarSlett
  4. Gled deg til Det ligger i blodet. Herlig bok:)

    SvarSlett
  5. Det så ut som mye spennende litteratur :-)

    Det siste jeg fikk i postkassen var serien Det mørke tårn av Stephen King. Den er fantastisk og hadde stått på ønskelisten min en stund.

    Men det siste jeg kjøpte var "a bargain". På den lokale Gjenbrukt butikken fant jeg hele Tidshjulet serien av Robert Jordan på engelsk og betalte 50kr!!! Jeg har bare lest den på norsk og nå gleder jeg til å ta fatt på den på engelsk :-)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.