RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

tirsdag 22. mars 2011

Vinneren av Halvgudene av Mari Moen Holsve + Kort bloggpause

Random.org har talt og vinneren er bloggeren Camilla, ta gjerne en titt på den fine bloggen hennes Sverdet i stenen. Gratulerer så mye, jeg har sendt deg en e-post.

Jeg tar en ukes pause fra bloggen for å få skrevet anmeldelser av bøkene jeg har lest men enda ikke skrevet om. Er tilbake på søndag med en smakebit som vanlig. Ha en riktig fin uke :)

1 kommentar:

  1. er det deg på bildet? HEi, jeg har en sånn Giveaway planlegger opplegg, hvor jeg ber andre blogger om å sette opp sine ønsker på bok/bøker som blir satt som Giveaway... Jeg lurte på om du kunne tenkt deg å skrive ditt ønske? Du må ikke, kun hvis du vil, :o)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)