RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

torsdag 7. april 2011

Boktema fra A-Å #C (anettesbokboble)


Endelig har jeg suset meg til å huske på at det er torsdag og tid for Boktema fra A-Å #C hos Anette(anettesbokboble). Jeg er litt sent til selskapet og de har allerede kommet seg til bokstaven C. Derfor tar jeg med mine favoritter på A og B også i denne posten.

Favoritt #C:
Come Together - kort anmeldelse her. Søt og lettlest bok som også finnes på norsk.

Favoritt #B:
Butterflies in May - fantastisk ungdomsbok om en jente som blir gravid. Anbefales til både foreldre og ungdom. Boken er ikke belærende på noen måte noe jeg syntes er så flott.

Favoritt #A:
Alanna: The First Adventure - dette er første bok i en fantasy serie av Tamora Pierce. Jeg har ikke omtalt denne enda, tenkte jeg skulle vente til jeg har lest alle fire bøkene i serien, så langt har jeg lest tre.

3 kommentarer:

 1. Oi, jeg har ikke hørt om noen av de tre bøkene du nevner. Godt jobba med å finne originale titler :) Blir spennende å se hvor mye likt man får etterhvart som bokstavene blir litt vanskeligere.

  SvarSlett
 2. Knallbra bidrag til ukens bokstav (og de foregående også ;) Og skulle du være sent ute en torsdag, står temaet åpent helt til onsdagen etter, så det er bare å bli med :)

  SvarSlett
 3. Like greit å ta med alle tre, ja, for det er veldig moro å være med på dette boktemaet :)
  Takk for boktips!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)