RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

lørdag 9. april 2011

"Hunger Games" filmen - rollene som Peeta og Gayle er besatt

Jeg har ikke involvert meg spesielt mye i prossessen rundt utvelgingen av skuespillere til "Hunger Games" filmen, men nå har de valgt valgt hvem som skal spille Peeta og Gale(eller Storm som han heter i den norske oversettelsen).

Hva syntes dere om valget av skuespillerne? Jeg syntes begge ser ut til å være to kjekke karer så for min del er det helt greit. Nå gleder jeg meg bare til filmen. Det viktigste for meg er liksom at handlingen i filmen holder seg til boken så mye som mulig og at skuespillerne er dyktige, ikke egentlig utseendet på skuespillerne.

Er det forresten noen som aner hvordan vi bloggere lovlig kan bruke bilder av f.eks. skuespillere? Det er ikke alltid det er godt nok bare å henvise til stedet man har lastet ned bildet fra.

4 kommentarer:

 1. Så på disse gutta men pene som de var kan de fremdeles ikke måle seg med hvordan jeg mener de ser ut - )
  , men er de gode til å spille og holder filmen samme standard som boka gjør det sikkert ikke noe - akkurat som du sier.

  De har en vanskelig jobb framfor seg.

  SvarSlett
 2. Jeg likte dem, Jeg forestilte meg som Peeta heletiden når jeg leste boken, XD

  SvarSlett
 3. Liam Hemsworth var kjempeflink i The Last Song, så det skal bli spennende å se ham som Gale:) Peeta har jeg egentlig aldri hatt noe klart bilde av, så der kan jeg egentlig ikke kommentere på valget..:)

  Denne linken gir en veldig god forklaring på det meste relatert til opphavsrett ved bruk av andres bilder på blogger:) http://bloggermagasinet.com/2011/01/31/svar-pa-sp%C3%B8rsmal-om-opphavsrett/

  SvarSlett
 4. Jeg har ennå ikke fått lest the hunger game, men Liam er i hvert fall veldig flink skuespiller så forhåpentligvis vil han gjøre denne rollen bra også:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)