RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 21. juli 2011

David og Victoria Beckhams Harper Seven gir økt salg!

Tidligere denne måneden fikk David og Victoria Beckham sitt fjerde barn, en liten pike som har fått navnet Harper Seven(andre navnet var kanskje litt spesielt etter min smak..). Navnet er blant annet valgt fordi Victorias yndlingsbok er To Kill A Mockingbird(no. Drep ikke en sangfugl) av den amerikanske forfatteren Harper Lee. Jeg må bare få si at damen ser ut til å ha god smak når det gjelder lesestoff! Uansett det jeg skulle frem til var at i går meldte Dailymail om at Amazon.uk har hatt en økning i salget av romanen på 123 % etter at Beckhams avslørte at Harper Seven var oppkalt etter den kjente forfatteren.

Jeg må si at jeg syntes det er litt fantastisk for To Kill A Mockingbird er også en av mine favorittbøker. Jeg anbefaler alle på det varmeste å lese den! Her kan du lese min anmedelse/babling om boken.

Her forteller David litt om valget av navnet:





3 kommentarer:

  1. Dette er ei av dei bøkene eg nesten er litt flau over å ikkje ha les ennå.

    SvarSlett
  2. Bai da, tilogmed Posh Spice har lest den jo! ;) Sånn på den seriøse siden så er det en god bok, når det er sagt har vi vel alle flere bøker på listene våre som vi gjerne skulle ha lest.

    SvarSlett
  3. Bai, hvis det er noen trøst har ikke jeg lest den heller. Jeg har den i hylla, da...

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.