RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

onsdag 18. april 2012

Nota bene: Uke 16


Nota bene er en ny, sporadisk spalte her på Flukten fra virkeligheten. Her kommer jeg til å dele bloggposter, artikler, blogger og annet snacks som jeg mener er verdt å merke seg(navnet på spalten er jo i og for seg ganske selvforklarende ;)).

Aller viktigst:
Karin fra bokbloggen Karin leser er tilbake på nett igjen med en ny bokblogg!! HURRA, jeg er helt sikker på at vi er mange som er utrolig glade for det. Besøk Karins nye blogg Hysj! Lesing pågår.

Nye oppdagelser i bokbloggsfæren: 
HRH - les hennes innlegg Mine lesevaner. 
Boknerdens bokblogg - 17 år gamle Elena blogger om bøker hun liker og annet bokrelatert stoff.


Godt innlegg:
Forfatter Ingeborg Dybvig har skrevet en gjestepost for Cappelen Damms blogg Forlagsliv. Innlegget handler om kjønn i litteratur, da med fokus på barne-og ungdomslitteratur.Her er et lite sitat fra innlegget:
I dag etterlyses flere jentehelter, og jeg undrer: Må dagens jenter lese om tøffe og sterke jenter for å skjønne at de kan være det? Må dagens gutter lese om tøffe og sterke jenter for å skjønne at de kan være det?


Er vi ikke ferdige med dette ennå?

En ny forfatter in the making?
Bloggeren Rullerusk arbeider med en ungdomsroman i sjangeren samtidsfantasy og nylig la hun ut en flott smakebit fra manuset på bloggen sin - les posten Å skrive og ikke skrive.

Nydelig tekst:
Elisabeth fra bloggen Bokstavelig talt har lagt ut en nydelig tekst som hun selv har skrevet på bloggen sin. Les På bakerste benk her. Den rørte meg til tårer.

Fra det store utland:
Kenneth Kvalvik, som står bak nettsiden webjournalist.no, twittret i går en link til en artikkel om bøker som alle nerdepappaer(hei, hva med alle oss nerdemammaer?! Jeg velger å ignorere ordet dad her altså) bør lese for barna sine: 67 Books Every Geek Should Read to Their Kids Before Age 10.

Tilslutt i denne utgaven av Nota bene inviterer jeg dere over til vårt naboland og den svenske bokbloggen Schitzo-Cookie's Bokblogg.

Jeg håper ideen om denne spalten faller i smak, jeg liker den i hvert fall selv og det er det viktigste ;)

 








Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Til daglig jobber hun på kontor.

22 kommentarer:

  1. Veldig bra spalte! Gleder meg til å følge denne:-)

    SvarSlett
  2. Svar
    1. Så hyggelig at du syntes det, Silje :)

      Slett
  3. Fantastisk flott spalte, her var det utrolig mye spennende å finne :) Kanskje noen av dem dukker opp som favoritter hos meg neste mnd? ;) Klem fra Anette :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så flott at du fant mye spennende her, Anette :) Det var litt morsomt av vi begge hadde denne typen innlegg på planen i dag. Jeg følger med i spenning!

      Slett
  4. Veldig fin ide! Skal følge med på den!

    SvarSlett
  5. Virkelig en god ide, Mari! Gleder meg til å følge med videre ;)

    SvarSlett
  6. Kjempefin spalte Mari, gleder meg til å følge denne spalten :-)

    SvarSlett
  7. Dette høres spennende ut! Gleder meg til fortsettelsen!

    SvarSlett
  8. Nei så artig, så ble jeg ordentlig glad! Nå ble jeg sittende lengre enn jeg hadde tenkt foran dataskjermen og trykke på og lese i sidene du linket til!

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er hyggelig å kunne glede noen på en onsdagskveld ;) Jeg burde kanskje beklage at du ble sittende for lenge, men det er så hyggelig å vite at noen kikker på linkene jeg mener er verdt en titt.

      Slett
  9. Tusen takk for varmende kommentarer alle sammen! Det kommer mer en dag, ikke denne uken men neste eller neste der igjen kanskje.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for lenke og et godt innlegg:-)

      Slett
    2. Det var en sann glede å få linke til bloggen din, Karin!

      Slett
  10. Kjempe flott spalte:) me like!

    SvarSlett
  11. Dette var ordentlig stas! Gleder meg allerede til neste Nota bene :)

    SvarSlett
  12. Nämen tack va kul =) va glad jag blir för länkningen!

    Vilken kul ide!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig at du syntes det, Miriam :) Takk!

      Slett
  13. Strålende spalte, gleder meg til neste innlegg. :)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.