RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

torsdag 14. juni 2012

Medblogger ønskes til Escape In A Book

Da min kjære bloggpartner på Escape In A Book, Nina, har mange jern i ilden(hun skal blant annet begynne som poledancing instruktør, det er ganske kult!) har hun bestemt seg for å forlate meg, snufs! Jeg ønsker Nina alt godt og lykke til med prosjektene hun skal ta fatt på nå :) Jeg er derfor på jakt etter en bloggpartner eller to til min engelsk bokblogg Escape In A Book!  




Hvilke krav stiller jeg til en eventuell bloggpartner?

  • Greie engelsk kunnskaper.
  • Kreativitet - kjekt med noen som utfyller meg litt og bloggen trenger litt nytt blod.
  • Godt humør.
  • En forkjærlighet for ungdomsbøker i forskjellige sjanger, man behøver selvsagt ikke bare å skrive om ungdomsbøker men det skal være hovedfokuset på Escape In A Book.
  • Mulighet til å skrive omlag to bloggposter i uka, gjerne en anmeldelse og en annen litteraturrelatert post(forfatterintervju, debattinnlegg eller annet - that's up to you!).
  • Du behøver ikke å være en erfaren blogger, jeg hjelper deg gjerne å komme inn i det tekniske hvis du ikke har blogget noe særlig tidligere.

Er du min fremtidige bloggpartner?
Kunne du tenke deg å holde meg med selskap i den engelske bokblogsfæren så send meg en liten "søknad" på e-post og fortell meg litt om deg selv og hvilke bøker/forfattere du har sansen for.
E-post kan sendes på escapeinabook@hotmail.com.











Om bloggeren
Sommeren 2008 startet Mari bloggen Flukten fra virkeligheten. Mari elsker bøker(selvsagt!) og håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre. Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, siden høsten 2007 har hun blogget om Sikring av barn i bil. Arbeidet med denne bloggen vant hun Buskerud fylkes trafikksikkerhetspris for i 2010. Til daglig jobber Mari på kontor i et elektrikerfirma.

4 kommentarer:

  1. Det var trist, men lykke til med å finne deg en ny bloggpartner:)

    SvarSlett
  2. Forstår godt du trenger bloggpartner! Jeg prøvde en periode å ha både en norsk og en engelsk blogg alene, men det ble rett og slett for tidkrevende dersom man skal gjøre det "skikkelig". Håper du finner en bloggpartner som du kan dele deg med :-)

    SvarSlett
  3. Det hadde vært utrolig fristende hvis jeg ikke alt hadde hatt blogg. Har vurdert å søke etter det samme på min norske blogg, men har ikke blitt til det enda.

    SvarSlett
  4. Uff, det var synd, =) Jeg likte hennes annmeldelser veldig godt, =) Jeg sendte deg en søknad på mail, =)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.