RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 17. august 2013

Heder og ære - En smakebit på søndag

Året er 2014, plutselig fødes det ikke barn lenger.
Det skal gå tre år før verden igjen får oppleve at det fødes nye barn,
den nye generasjonen mennesker er noe helt for seg selv.

 

Heder og ære fra forrige ukes smakebiter:
Deltakeren som fikk flest stemmer forrige søndag var Beathe med sin smakebit fra boken Døtre av Norge - grattis! Runner up var Bea med en smakebit fra den danske krimromanen Flaskepost fra P.

 

Jeg leser

Jeg er fullstendig hekta på boka jeg holder på med nå, den svenske dystopien Den nya människan av Boel Bermann. Den bestilte jeg straks jeg leste om den i Bokelskerinnens oversikt over høstens svenske utgivelser, og så langt angrer jeg ikke. Kapitlene er korte og oversiktlige, vi følger en hovedperson samt at vi får utdrag fra nyhets artikler og intervjuer med foreldre som har fått barn av den nye generasjonen. Her skal du få en liten smakebit fra boken:

Rättegången hålls bakom stängda dörrar. Allt  material är hemligstämplat. Av respekt för offerets familj, är den officiella förklaringen. Jag döms till rättspsykiatrisk vård.
Sidene vender seg omtrent av seg selv, dette er en slik bok hvor man allerede på første side merker at man leser en helt spesiell historie. Vi får se om den holder seg like god.


Slik stemmer du:
Kom innom igjen i morgen, eller senere i uken, for å gi en stemme til den smakebiten du likte best. Klikk på hjertet i høyre hjørnet på smakebiten du vil gi din stemme til. Vinneren får heder og ære i neste søndags innlegg her hos meg. Dette er bare ment som uhøytidelig moro, og vil bli gjort noen søndager innimellom.


Ha en herlig søndag alle sammen! Her blir nok dagen preget av barnelatter, pølser, kaker og moro :)




Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
  • Du deltar når du selv føler for det, om det er en søndag pr. år eller hver uke :) Utfordringen er en fin måte å få vist frem bloggen sin på, et lite "Hei, her er jeg", spesielt for de som er nye i det store ville blogglandia.
  • Skriv et innlegg på din blogg hvor deler noen valgfrie setninger fra en bok eller noe som er relatert til bøkenes verden. Vennligst ingen spoilere. Legger du inn linken til ditt innlegg i linkefunksjonen her får du besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere/lesere.
  • Du behøver ikke å følge noen fast formel på innleggene dine, her er det bare å slå seg løs :) Kreativitet fanger lesernes oppmerksomhet.
  • Twitrer du postene dine så kan du gjerne bruke samme hastag som meg: #smakebit.
  • Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.





15 kommentarer:

  1. Det var en bok jeg også kunne tenkt meg å lese. Det jeg leser om den høres meget bra ut :-)
    Ønsker deg en fin søndag!

    SvarSlett
  2. For en artig tanke, tre år uten noen fødsler... Skjønner at den falt i smak. Kos deg med barnebursdag i dag :)

    SvarSlett
  3. Får ikke til å linke. Her er den :) http://artemisiasverden.blogspot.no/2013/08/smakebit-pa-en-sndag-42-kaffe-med-musikk.html?m=1

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Mari for at du la inn linken.:) Og grattis med barnebursdag- og grattis til Beathe:::)

      Slett
  4. Denne boken virker interessant, takk for smakebiten :)

    SvarSlett
  5. Åh,så koselig da:) Tusen takk til de som har stemt!Når det gjelder boken du har en smakebit av i dag så virker den veldig interessant og noterer meg den. Kos deg med barneselskap i dag:)

    SvarSlett
  6. Den boka virket interessant - men venter til den kommer på norsk :)

    SvarSlett
  7. Den boken kommer jag också att läsa, så tack för smakbiten! :)

    SvarSlett
  8. Denne boken høres jo bare super ut å lese, og jeg liker også at handlingen høres så spennende ut:) Takk for smakebiten! Kos deg med selskap idag!:)

    SvarSlett
  9. Tre år uten at et eneste barn blir født? Tenk hvor stille det hadde blitt da...
    Forunderlig hvordan noen kommer på å skrive om noe slikt!

    SvarSlett
  10. Det låter som en väldigt spännande bok. Jag tänker snart läsa en äldre bok med ett tema som kanske liknar, P.D. James Människors barn (Children of Men).

    SvarSlett
  11. Den nya människan ska vara riktigt bra. Tack för påminnelsen.
    Trevligt med en smakebit på söndag.

    SvarSlett
  12. Åh, den ska jag få som rec ex när den kommer som ebok:-)

    SvarSlett
  13. Tack för smakbiten:) Jag är med i street teamet för denna bok och tänkte påbörja den ikväll. Vad tycker du om den? Om du tycker Enchanted Fairytales verkar bra får du mer än gärna vara med i tävlingen som jag har i samband med författaren själv. Du hittar tävlingen här: http://www.lexielaser.org/2013/08/exciting-news.html :)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.