RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

lørdag 4. juni 2016

I min postkasse mai/juni

Noen ganger er tilbudene så alt for fristende....


Jeg tør vel egentlig ikke regne på hvor mange kroner som går til bøker i løpet av året når dette kommer inn i løpet av en tre ukers periode.Noen har sett Engel i snøen på bloggen tidligere, men eksemplaret jeg har er et elektronisk leseeksemplar. Jeg likte boken så godt at jeg måtte kjøpe den i papirformat. Novellesamlingen til Ingvild Rishøi frigir litt plass i hyllene mine, fordi det er en samleutgave, jeg eier allerede en av samlingene hennes, nå går den videre til en god sak.

Leseeksemplarer
For meg er det viktig å holde meg oppdatert på ny norsk litteratur for ungdom/young adults. Nå har turen kommet til Aschehoug, som jeg pent spurte om leseeksemplarer fra. Innholdet i disse kan jeg ikke uttale meg stort om enda, jeg har bare såvidt begynt på Danielle.

Hvilke bøker har kommet inn i ditt hus i det siste? Har du lest noen av bøkene i bunken min kanskje? 


2 kommentarer:

  1. Det er en overvekt av bøker fra norske forfattere denne gangen, det er nok ikke så mange av dem som er kjent utenfor landets grenser.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)