RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Ingen er ei øy

Moren gjør meg så inn i hampen forbannet.

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 29. september 2019

Udyr 2 - En smakebit på søndag


Svisj, så var det jammen meg søndag igjen. Uka har gått så utrolig fort, og jeg holder fortsatt på med samme bok som for to uker siden. Klarer dere en smakebit til fra samme bok?


Vel, det håper jeg, for her kommer det litt mer fra "Udyr".

Dagens linkefunksjon for smakebitene finner du lenger ned i dette blogginnlegget. Neste uke er det Astrid Terese som er vert for smakebitene.

"Nei, det kommer visst en prest også" Ikke bare presten, men hjelperne hans også. Det er nok dem det står på."
"Hjelpere?"
"Ja, han har en av de der gruppeinvitasjonene, du vet. Man får en invitasjon, også gjelder den for en selv, og dem man måtte velge å ta med seg. Så da regner jeg med at det kommer hjelpere også. Eller hva det nå er. En menighet, kanskje. Fuglen han sendte var ganske kortfattet, jeg fikk ikke vite så mye."

Jeg må innrømme at jeg er så usikker på boka. Det er mange som har lest den ferdig alt, og alle ser ut til å være kjempebegeistret og roser den opp i skyene. Personlig savner jeg forfatterens stemme fra de foregående utgivelsene hennes, som jeg så langt mener var langt bedre skrevet. Her henger jeg meg opp i mange gjentakelser som fort kommer litt i veien for historien for min del. Det er frustrerende å lese ting om igjen, da føles det som om hukommelsen min blir undervurdert av forfatteren.

Jeg ønsker dere alle en riktig god søndag. Septembers siste for denne gang. Nyt dagen og riktig god høstferie til dere som skal ha det!


You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.


Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt og brenner for god litteratur for barn og unge.

5 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten. Upprepningar kan bli irriterande. Några få författare gör det bra.

  SvarSlett
 2. Tack för smakbiten och ha en fin söndag!

  SvarSlett
 3. Ibland hinner man inte läsa så mycket som man önskar, ha en fin höstsöndag! tack för smakbit

  SvarSlett
 4. Tack för smakbiten! Ibland kan man verkligen reta sig på upprepningar... som om något liksom skall nötas in hos läsaren.

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke kommet så langt enda, men er enig med deg. Syns det mangler en del på redigering. Får også en følelse av at bokmålsspråket ikke er så naturlig for forfatteren, det flyter ikke så bra. Men så er dette også en annen bok med et annet, moderne univers.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)