Sider

lørdag 9. september 2017

Sytesøndag - En smakebit

Egentlig har jeg ingenting å klage over, jeg er helt klar over at en forkjølelse går over, heldigvis. Men noen dager skulle en neste tro at fredag den 13. fantes, og at den bare falt på en tilfeldig onsdag. 


Jeg sitter med ebok-appen til biblioteket foran meg,
og forsøker å finne noe som kan få meg i bedre humør.
 


Uken som har gått ble det ikke så mye lesing som jeg ønsket meg. En dum forkjølelse satt seg godt og bestemte seg likeså godt for å bli på ferie hos meg en ukes tid. Det toppet seg litt for meg da jeg onsdag rygget på en bil i et parkeringshus, kanskje burde jeg heller brukt dagen under dyna? Vel, gjort er gjort og når en gjør dumme ting må man også gjøre opp for seg. Jeg skrev en lapp med telefonnummeret mitt til den andre bileieren og skrev en kort forklaring av det som hadde hendt. Mannen som eide bilen ringte meg noen timer senere og takket så mye for at jeg var ærlig, og sa at han ikke kunne se noen skader på sin bil. Da ble jeg utrolig glad.

Gleden varte vel en halvtime, til jeg kom på at i alt kaoset hadde jeg glemt å betale parkering. Derfor lå det en parkeringsbot på 600 kr og ventet på meg da jeg kom tilbake til bilen. Mon tro om en skikkelig feelgood bok kan jage basiluskene avsted? Det er det jeg trenger i dag.

En dum forkjølelse er bare småtteri og jeg har ingen rett til å syte, det er bare noen dager hvor de små tingene virker litt større enn de egentlig er.

Husker du forrige gang du leste en historie som virkelig fikk deg til å smile? Hvilken bok var det?


Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.Om bloggeren
Mari har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Hun er redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no, stedet hvor du finner de fleste norske bokblogger.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ekstra dumt når jeg ikke kan skylde på noen andre enn meg selv 😉 Egentlig kan jeg vel være mest glad for at det ikke ble noe skade på den andre bilen, det ville nok kostet mer enn en parkeringsbot.

   Slett
 2. Noen dager oppfører seg som de var på vrangen. Da er det bare helt umulig å få det til å bli riktig. Selv om du var både ærlig og snill kom parkeringsboten flyvende. Jeg håper en fin bok skal gjøre denne dagen til en god dag. Det har jeg erfart er mulig :-)
  Ønsker deg en nydelig søndag!

  SvarSlett
 3. Nej men vad tråkigt. Du får läsa något uppiggande.

  SvarSlett
 4. Usch då, det låter inget vidare alls! Kan i alla fall rekommendera Liane Moriartys böcker - de får mig alltid att le emellan de andra bitarna... Matt Haig är också underhållande :)

  SvarSlett
 5. Men fy vilken vecka du har haft! Har tyvärr inget roligt boktips, men brukar tycka att Kinsella ofta kan locka mig till skratt :)

  SvarSlett
 6. Vad glad jag blir att läsa om någon som är så ärlig!
  Det där med böter har jag gjort. Första dagen på min sjukskrivning fick jag böter. DEt var inte så lyckat för jag orkade inte ta tag i det alls...
  Kram!

  SvarSlett
 7. You are syting to the choir.
  Hilsen en annen sjukling!!

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.