Sider

søndag 16. august 2020

Alt er mitt - En smakebit på søndag

                                 



I 2011 leste jeg en bok som fikk meg til å glemme å spise frokosten min, og jeg er et frokostmenneske altså. Attpåtil hadde jeg et barn på 5,5 år og en baby på en måned så det å sluke ei hel bok i en fei var ikke hverdagskost på den tiden, men Ruth Lillegraven hadde det som trengtes i sin debutroman Mellom oss. Den anbefaler jeg helhjerta hvis du enda ikke har lest den. Les mer om den på bloggen min her.

Poenget mitt med å innlede innlegget om en helt annen roman var altså å få fram at jeg har sansen for Lillegraven som forfatter fra før av. Etter Mellom oss har jeg også lest tre andre av forfatterens utgivelser, og jeg har likt alt. Så da jeg leste at hun skulle gi ut en psykologisk thriller var jeg veldig spent på den. Tiden har gått og jeg har ikke fått lest den. Helt til jeg kom på den igjen da jeg så Malin fra Readygoread skulle lese den, det var et lite spark i baken, så nå er jeg i gang også. Det hele starter på mest mulig dramatisk vis :

Har du lest noen av Ruth Lillegravens bøker? Kanskje du til og med har lest denne? Likte du den?

Ja, jeg er litt treg i dag. Det er rett og slett fordi jeg la meg tidlig og sov lenge i dag. Siste dag før hverdagen med alle vante rutiner på skole og jobb setter inn igjen for fullt, så det må være innafor :) Jeg ønsker dere alle en trygg og nydelig sensommer søndag!

Neste uke er smakebitene hos  Astrid Terese .

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Hvordan delta med en smakebit?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.


Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Om bloggeren
Mitt navn er Mari. Jeg er en dame i siste halvdel av 30-årene. Har studert samtidslitteratur for barn og unge ved Norsk Barnebokinstitutt. Tidligere redaktør nubb.nu, nettsted for formidling av nordisk ungdomslitteratur og hun driver Bokblogger.no. Du kan lese mer om meg i fanen "Kontakt/Hvem er jeg?"

6 kommentarer:

  1. Tack för smakbiten! Jag har inte läst något av författaren förut.

    SvarSlett
  2. Den här boken/författaren kände jag inte till, boken verkar inte vara översatt till svenska men till engelska, tack för tips och smakbit! Ha en skön söndag.

    SvarSlett
  3. hittar inte hennes böcker på svenska, tyvärr. Tack för smak o trevlig söndag

    SvarSlett
  4. Det er helt innafor å sove lenge, håper det neste skoleåret blir av det beste for deg og dine. Jeg er som deg, veldig glad i Lillegraven, har lest Alt er mitt, og flere andre ting av henne, inkl. barnebøkene hennes. Har ikke lest Mellom oss, men det skal jeg sannelig gjøre. Skogen den grøne har jeg lest for 5 årlingene i barnehagen, og de endte opp med å elske denne herlige diktsamlingen :)

    SvarSlett
  5. Tror inte den författarens böcker finns översatta, tycks ofta vara så, himla synd egentligen, vill läsa mer norskt, danskt och finskt. Tack för smakbiten!

    SvarSlett
  6. Skönt med sovmorgon. Har inte läst något alls av henne!

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.