RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 23. januar 2011

Mockingjay - En smakebit på søndag #4


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Hvis dette er første gangen du hører om trilogien og du er nysgjerrig på hva den handler om må du gjerne lese min anmeldelse av første bok i serien. Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken Mockingjay(Hunger Games #3) av Suzanne Collins, side 132(innbundet):
Peeta’s attempt to continue speaking. The camera is knocked down to record the white tiled floor. The scuffle of boots. The impact of the blow that’s inseparable from Peeta’s cry of pain. 
Det er litt trist å vite at dette er aller siste bok om Katniss og de andre. Er veldig spent på om jeg kommer til å være en av de som syntes slutten er slik den må være eller om jeg kommer til å mislike den. Så langt er boken spennende!Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.


10 kommentarer:

 1. http://serieavhengig.blogspot.com/2011/01/smakebit-pa-ein-sndag-nr-8.html

  Her er min smakebit!

  SvarSlett
 2. Elska heile Hunger Games serien, inkludert Mockingjay. Likte også Graceling veldig godt. Dei andre to smakebitane som alt er presentert har eg ikkje lest enno. Skal-lese-haugen veks seg stadig høgare.

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke lest den boka du skrev om, tror ikke jeg har lest noe av serien:) Hva handler den egentlig om?:)

  SvarSlett
 4. Liker godt bloggen din, fortsett!! Pleier å følge med ;) Ta en titt på min, og se om den interesserer deg; www.ensjel.blogg.no

  SvarSlett
 5. Elin: Ta en titt på anmeldelsen min av første bok i trilogien.

  SvarSlett
 6. Hei på deg! Har laget et innlegg på bloggen min med Smakebit på søndag, men får ikke registrert den på Linkyen :( Ja ja, pytt pytt, jeg får prøve igjen senere :)

  SvarSlett
 7. Spennende smakebit! Jeg har bare lest Dødslekene, og likte den. Hva syntes du om bok nummer 2?

  SvarSlett
 8. Hei igjen og tusen takk for at du tittet innom meg! Du må gjerne legge inn linken min og låne bildet fra bloggen min. Jeg knota så fælt at jeg aner ikke hva det var jeg fikk opp til slutt, he he :)

  SvarSlett
 9. Jeg var ikke fornøyd med slutten på triologien! Selv om jeg syns bøkene er veldig bra...veldiiiig! :) Men det bygget seg opp til et klimaks som etter min mening aldri kom, også poff så var den ferdig :( Kommer til å savne alle i boka, snufs.

  SvarSlett
 10. Jeg er heller ikke helt fornøyd med siste bok men jeg likte den bedre enn bok nr. 2. Alt i alt likte jeg trilogien veldig godt men den manglet liksom den siste snerten. Jeg tipper på at forfatterene av veldig suksefulle bøker lever under et realt press for å fullføre siste bok og da er det kanskje lett å ta noen snarveier?

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)