RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

onsdag 29. juli 2009

Lyst på en flaske Tru Blood?Nei, det er ingen skrivefeil, produktet heter faktisk Tru Blood. HBO har sett sitt snitt til å tjene mer penger på serien True Blood og det er Charlene Harris sin idé om syntetisk blod på flaske som skal bli virkelig. Skaperen av serien True Blood, Allan Ball, spøkte med fansen på en konferanse og sa at drikken er en fin blanding mellom "wine, vodka, Vicodin, Viagra and ecstasy" og at den er "completely illegal". Egentlig er det brus lagd av blodappelsiner og produktet skal være i salg i USA fra september.

7 kommentarer:

 1. mmm.. høres godt ut (sistnevnte med blodappelsin). Hadde ikke vi en lignende drikk i Norge for noen år tilbake ? Synes å huske solo blodappelsin av noe slag.

  SvarSlett
 2. TruBlood er faktisk nevnt som et av de mest eksklusive merkene syntetisk blod i bøkene, så det er ikke tilfeldig at dette ble navnet både på TV-serien og produktet:)

  SvarSlett
 3. Tom: Jo, het ikke den Jaffa Blodappelsin eller noe lignende?

  niina: I know, har lest første boken(og der har de jo det) :D

  SvarSlett
 4. Åh, brus med blodappelsinsmak er så godt! Husker godt den som fantes for en del år siden.

  SvarSlett
 5. He he, det var jo litt kult konsept det her da....

  SvarSlett
 6. Tror man får kjøpt det på outland i oslo... hadde vert gøy å prøve :D har lest alle bøkene og sett sesong 1,2,3... får bare mere og mere lyst å prøve ! :D

  SvarSlett
 7. Så morsomt! Du får komme tilbake for å fortelle om opplevelsen hvis du drikker en flaske :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)