RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

fredag 31. juli 2009

Våt og skuffende opplevelse

Jeg gledet meg stort til gårsdagens Madonna konsert, men dessverre må jeg si at opplevelsen ikke svarte til forventningene. Da vi ankom Valle Hovin tittet faktisk solen frem, men oppholdsværet skulle ikke holde lenge. Det begynte med litt regn og torden, forsatte med striregn resten av kvelden kun et par minutter opphold fra regnet en og annen gang. Alle i mitt reisefølge var forberedt på regn og hadde kledd oss etter forholdene. Selv hadde jeg på meg mammas lekre Helly Hansen(av eldre årgang) regnfrakk og lange gummistøvler. Enda var jeg så våt da vi gikk at jeg kunne vridd opp buksen min.

Konserten

Først og fremst Madonna kunne ikke noe for været og det i seg selv er ikke grunnen til min skuffeles. Det hadde vært en utrolig bra kveld med denne musikken inne på en tørt klubb et eller annet sted men ikke når man vil høre kjente Madonna live. Låter som Frozen og Rain var ødelagt av mixing og nesten ikke til å kjenne igjen. En av mine venninner oppsummerte det hele ganske bra: "Vil jeg høre på remixer så kjøper jeg meg en remix-cd, jeg går ikke på konsert for å høre på det". I tillegg syntes jeg Madonna kunne oppmuntret publikum og fyrt opp stemningen, noe jeg ikke syntes hun lyktes med i det hele tatt med kommentarer ala "jump you motherfuckeeeers"(rett og slett fordi jeg tolket alt hun sa da som om at hun var misfornøyd), og at hun mente hun ofret livet sitt for publikum ved å stå på scenen. Hva med å vise litt takknemlighet til fansen som står der klissvåte, prøver å synge med, hoppende og dansende for å holde varmen? Nei, ikke oppmuntre publikum det er mye bedre å stå foran 40 000 nordmenn og være i dårlig humør. Madonna har falt i kurs hos meg etter denne opplevelsen og det var ikke bare på grunn av det dårlige været! Greit, jeg skjønner at det ikke er morsomt å opptre når regnet høljer ned men det er ingen unnskyldning. Danseshowet i seg selv var bra(og at dama kan danse er jo ikke rart siden hun opprinnelig er danser ;)) men det var ikke nok, kanskje jeg er for kravstor? Men klart det dama er rå til å være 50 år.

Klart det er kult å ha vært der, men jeg dro jo ikke dit for å kunne skryte av å ha sett Madonna men for min egen del. Jeg dro på konserten fordi jeg har digget dama siden jeg kunne snakke, hun har vært en del av min oppvekst.

Oppvarmingen med Paul Oakenfold var bra men noe kort.

Vi gikk noen minutter før konserten var ferdig, bikkjevåte. Det beste med hele kvelden var en god og varm dusj hjemme og å få legge seg i en himmelsk deilig nyoppredd seng.

Andre bloggere om konsertopplevelsen:

15 kommentarer:

 1. Prøv å gjør det samme dere som kritiserer da...Misunnelse kalles det

  SvarSlett
 2. Hadde du blitt til slutten så hadde du fått med det det SINNSYKT bra siste nummeret. Dumt for deg. Jeg har sett konserten to ganger.. en gang i sol og en gang i øsregn, og hadde to kjempekvelder begge ganger. Hun risikerte faktisk livet. Vet du hvor livsfarlig det er å stå med en elektrisk gitar i fanget mens det lyner. Vær glad for at du har fått sett et superikon som Madonna på scenen og slutt å syte. Jeg er ingen blodfan med dette var dødskult. Så du ikke det samme som meg. Masse dansere med guts og energi som danset så vannspruten sto på en livsfarlig glatt scene samt en godt "aldrende" men ung superstjerne som ga oss et energishow uten like. Hadde du gjort det samme i tidenes regnvær kanskje. Om 20 år kommer du til å skryte til dine barn, tantebarn eller barnebarn og si at du hadde en helt rå kveld på Valle Hovin. Be gratefull woman :-)

  SvarSlett
 3. Hva babler dere om?? Gi nå dama litt kred. Publikum sto jo der som steinstøtter, og folk rundt oss, (vi var 4), klaget fordi vi hoppet for mye... vi sto HELT bakerst, i gressbakken, og NØT hver tone. Playback i perioder, ja.. men fanden heller.. jeg følte jeg fikk valuta for pengene.. slutt og vær nordmenn hele tiden, da.. ikke KLAG for hver mulighet!!

  SvarSlett
 4. Kle på dere folkens! Helly Hansen og ullundertøy funket som bare det:-) Ikke våt eller kald. Bare energisk og hadde en fantastisk kveld! De fleste rundt meg var glade og fornøyde og sang med! Bra remix og bra scene,- og danseshow!

  Eneste jeg var misfornøyd med var produksjonen og teknikerne fra valle hovin. De var ikke forberedt på uvær! Vi bor i Norge. Har hatt regn og uvær i en mnd. Og så klarer de ikke å være forberedt på det. To stykker som tørket scenen med håndkle, storskjermer som var ute av drift og et tak som lekket bøtter med regn med jevne mellomrom. Er det mulig? De burde vite hva som skulle leveres!

  SvarSlett
 5. Risikerte livet... hahaha.
  Slapt, kjedelig og vått.

  SvarSlett
 6. Helt enig. Gi dama litt kred. Er veldig enig med dere som sier at dette var en stor opplevelse til tross for regnet. Madonna er en stor artist, og dyktig i det hun gjør, uansett hvordan man snur og vender på det. Jeg kommer glad til å si til mine oldebarn at jeg var der. Og jeg går gjerne en gang til.

  SvarSlett
 7. Anonym nr. to: Tordenværet var jo over før hun i det hele tatt rakk å gå på scenen.

  Danseshowet sier jeg ingenting på, men den totale opplevelsen var bare ikke verdt det. Og hvis du leste hele innlegget mitt anonym nr. fire så ser du at jeg var godt kledd for været ;)

  Vi snakket faktisk om hva vi kommer til å si til barnabarna våre. Mitt inntrykk av konserten var litt mer en sur og misfornøyd superstjerne.. Vi kan ikke alle mene det samme, heldigvis er folk forskjellig. Å kalle det misunnelse er jo bare tullete.

  SvarSlett
 8. Uff, jeg skjønner du var skuffet... Men som de sier ovenfor, Madonna er et super super stort popikon som vi kanskje får se bare en gang i livet.

  Og ja, det var vått og det dro VELDIG ned. Det var helt fantastisk å komme på hotellrommet og ta seg en dusj. Men, likevel jeg lot det stå til etterhvert og tok hetten av regnponchoen og lot det stå til! Jeg ser Madonna LIVE! La det regne ned! :D

  Madonna var misfornøyd med regnet i begynnelsen, det så jeg, men etterhvert kom smilet og glimtet frem! Vi sto ganske langt frem å kunne se henne smile hele tiden og forsøkte å få oss til å klappe osv.. Det er det som teller! :) Smil!

  SvarSlett
 9. Hei alle!

  Dette er patetisk. Nesten så jeg lurer på om div anmeldere og forfatteren av dette innlegget var på samme konsert som meg igår, torsdag.

  Jeg synes konserten var knall bra! Ikke heller er jeg enig med at Madonna var sur pga være, heller tvert om som en annen nevner her. Jeg føler at været gjorde Madonne mer ekte og jeg tror derfor konserten igår var bedre enn torsdagens. Jeg kan nevne at jeg stod i Golden Circle.

  SvarSlett
 10. Beklager jeg skrev feil og mente selvsagt bedre enn tirsdgens konsert. Leste forresten akkurat anmeldelsen i VG og det er en anmelder som sitter igjen med samme inntrykket som meg og de som stod rundt meg.

  Det er helt latterlig å lese alle de dårlige kommentarene og anmeldelsene vedrørende gårsdagens konsert.

  SvarSlett
 11. Jeg er så LEI av denne sutringa om at "vi kjente ikke igjen de remiksede låtene - buhu".
  Da får dere heller gå på Bruce Springsteen eller Ole Ivars eller noe sånt.

  SvarSlett
 12. Jeg var på konserten i går, og ble både begeistret og skuffet. Publikum og stemningen var super, og av og til ble jeg revet med, og danset og sang av full hals.

  Men så kom nedturene i rolige/kjedelige perioder.

  Timing trodde jeg var Madonnas store styrke. At hun skjønte at det må være tett og bra hele veien. Så det skuffet meg litt.

  Jeg sto helt foran (første rad) blant de som hadde vanlige billetter.

  Nesten 6 timer i kø før hun begynte kostet det meg. Men det var verdt det. Jeg så kjempebra.

  SvarSlett
 13. Jeg ble også skuffet. Har hatt et stort ønske om å se henne live siden debuten hennes med Like a Virgin så dette gledet jeg meg volsomt til. Kledde godt på meg og lot ikke været drepe gleden over at jeg endelig skulle få se henne live. Men ble først skuffet over hvor sur hun var og at vi måtte oppmuntre henne til å gjennomføre showet, hallo det var jo vi som hadde stått i 4 timer i storm og ventet på henne! Syns hun burde blitt smigret over at vi faktisk sto der og ventet i det været og ikke bare være sur....

  Men men, hun hadde vel en dårlig dag og ja det var skikkelig møkkavær! Men så kom alle mine elskede låter, mixet ihjel :-(

  Så terningkast 3 fra meg. Men ser henne gjerne igjen! I litt bedre vær :-) Og et annet show.

  SvarSlett
 14. Tull hun hadde ingen dårlig dag !!!!

  Terningkast 5

  SvarSlett
 15. Ha ha! Morsomt å lese alle kommentarene.
  Akkurat som om man skal like konserten fordi:
  1) hun er en superstjerne
  2) nordmenn klager så mye så det må vi slutte med

  Hva med en kvalifisert mening som den Ladybug her gir?
  Det er kunstnerens lodd; de lever av folks skjønn.

  Ps. Jeg har snakket med flere som syntes konserten var dårlig - synd!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)