RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

onsdag 26. november 2008

Hekta på tv-serier?

Er dere hektet på noen serier? Hva må dere få med dere?Jeg har i grunnen ikke for vane å bli hekta på tv-serier, går veldig fort lei. Fulgte med på Lost en stund men fikk så leia da jeg fikk snusen i hvor lenge de hadde tenkt til å holde serien gående, det er begrenset hvor lenge en serie kan være spennende. Jeg har vansker med å forstå at enkelte kan følge fast med på serier som for eksempel Hotell Cæsar(må ærlig innrømme at jeg syntes dette er søppel :O), Days of Our Lives og Glamour - men det er jo smak og behag.

Men nå er jeg jammen meg hekta på serien Supernatural, det er en serie i sjangeren grøsser(vi møter demoner, ånder, vampyrer m.m.) den er såpass skummel for lille pysete meg at jeg ikke tør å se den alene. Det er ikke bare grøss da men en god porsjon humor og om det sterket båndet i en familie. Jeg har sett alle sesongene så langt, nå er det pause i sesong 4 frem til midten av januar. Hvordan skal jeg klare meg så lenge uten? Iiiik

3 kommentarer:

 1. Jeg er seriefreak, men som deg falt jeg raskt ut av lost... noe sier meg at de skifta script skribenter etter første sesong.

  Favoritten min nå er Life som går på NBC i USA. (tror den går på tv3 her i norge).

  Ellers så ser jeg serier i hytt og pine...
  Top 3 er Life, The Unusuals og Castle.

  SvarSlett
 2. Jeg har sett litt på Life sammen med broren min, han er hekta. Det virker som en veldig god serie, tror jeg skal kjøpe den slik at jeg får med meg alle episodene. De to siste seriene du nevner har jeg faktisk aldri hørt om så nå må jeg inn på IMDB for å finne ut av hva de handler om :)

  SvarSlett
 3. Super natural har jeg sett noe av men absolutt ikke alt. Som deg er jeg svært redd av meg..Jeg er helt avhengig av Grey's Anatomy, jeg har alle sesongboksene og de ser jeg om og om igjen. En annen serie som jeg digger er Dexter. Jeg ser også en serie som heter Sons of Anarchy akkurat nå og den er nok så mørk..Sterke scener og miljø.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)