RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 10. mai 2009

Wicked Lovely

Leselisten min begynner å bli lang, nylig ble det satt flere nye bøker i bokhyllen her. En av de var boken WICKED LOVELY av Melissa Marr. Boken handler om en jente som heter Aislinn, hun har en egenskap som ikke mange andre er, hun kan se feer. For å klare seg er det viktig for henne at hun passer på at ingen får vite om dette, det verste av alt er om feene får vite det
. Aislinn har ikke hatt noe problem med å holde dette skjult helt til den dagen Sommerkongen snakker til henne. Trodde du feer var søte små Disneyfigurer slik som Tingeling i Petter Pan? Vel da må du tro om igjen. På det beste gjør de bare ugang, på sitt verste er de onde vesner som ikke vet hva som er rett eller galt. Jeg gleder meg til å kunne forsvinne inn i eventyrenes verden.


Oversikten her på bloggen som viser hvilke bøker jeg har på vent er bare bøker som står i min bokhylle, men på den mentale leselisten er det mange hundre bøker.


Nå bærer det avsted i konfirmasjon. Legger inn et bilde av antrekket(tatt med mobilen). Klarte ikke å fange strømpebuksen på bildet(den som jeg egentlig syntes er ganske kul).

2 kommentarer:

  1. Så fin kjole! Gleder meg til avslutning på skolen og bryllup i juni. Da skal jeg ha på finkjole også :)

    Jeg har minst 10 uleste bøker + nærmere 200 bøker i huskelisten inne på bokkilden.no og et par lagret i huskelisten på nettsiden til biblioteket, så jeg går nok ikke tom med det første. Og så kommer det jo stadig tips om bøker jeg må lese, så jeg blir nok gammel og grå før jeg kommer gjennom den - hvis jeg i det hele tatt gjør det :p

    SvarSlett
  2. Tusen takk! Ja, det er morsomt å pynte seg litt. Skulle ønske jeg var litt flinkere til å gå med kjole/skjørt i hverdagen også finnes jo mye fint til hverdagsbruk(jeg er bare ikke så flink til å hoppe i noe annet enn olabukse).

    Jeg tror nok neppe vi kommer til å gå tom for bøker på listene våre nei ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)