RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

onsdag 10. juni 2009

I dag har jeg vraket en bok


Det er ikke så ofte jeg kaster fra meg en bok, men i dag har jeg bestemt meg for å legge bort Min kusine Rachel av Daphne du Maurier. I vår leste jeg Jamaica Inn av samme forfatter og likte den godt men denne boken klarer jeg altså ikke å leve meg inn i(har også irritert meg over enkelte skrivefeil i den norske oversettelsen - det hjelper ikke på historien). Mulig jeg tar den opp igjen senere men for nå får den ligge.

Jeg har kastet meg over en annen bok i steden, nemlig The Abortionist's daughter(Abortlegens datter) av Elisabeth Hyde. Her er en kort omtale av boken jeg leser nå(lånt fra bokkilden.no):
Megans mor, en abortlege med mange fiender, blir funnet druknet. Nå har Megan bare faren igjen, men han er mistenkt for drapet på hennes mor. Men det er flere i familiens omgangskrets som har noe å skjule. Også andre i den lille byen bærer på mørke hemmeligheter. Megan befinner seg i et følelsesmessig kaos, og midt i det hele møter hun kjærligheten.

3 kommentarer:

  1. Gleder meg til å høre hva du synes om The Abortionists Daughter! :)

    SvarSlett
  2. Spent på hva du synes om den boken jeg også! Så den på bokhandelen igår og tenkte at jeg skulle sikkert lest den... Hvis den ikke er for trist:)

    SvarSlett
  3. Foreløpig er den egentlig ikke så trist, en person er død men jeg vil ikke si at stemningen i boken er trist.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)