RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

mandag 10. august 2009

Fragile Eternity av Melissa Marr

Jeg vil begynne med å advare leserne: Hvis du ikke har lest Wicked Lovely(min anmeldelse) eller Ink Exchange(min anmeldelse) så ikke les denne anmeldelsen da det er veldig vanskelig å anmelde bok nummer tre i en serie uten å komme med noe som avslører handlingen i de foregående bøkene. Obs. Denne serien må leses i rekkefølge.

Ta en titt på boktraileren:Slik begynner boken:


Seth knew the moment Aislinn slipped into the house; the slight rise in temperature would've told him even if he hadn't seen the glimmer of sunlight in the middle of the night.


Seth har aldri før vært opptatt av å slå seg til ro med en person, men det var før han traff Aislinn. Aislinn er drømmejenta og Seth vil være sammen med henne for alltid. Begrepet for alltid for en ny mening når kjærsten din er en udødelig fe-dronning.

Ikke i sin villeste fantasi kunne Aislinn ha sett for seg at hun skulle herske over de vesnene hun var så livredd for, men det var før hun traff Keenan. Han stjal Aislinns dødlighet for å gjøre henne til en monark, nå møter hun fristelser og utfordringer som hun aldri tidligere kunne ha forestilt seg.

Seth og Aislinn strever for å få forholdet seg i mellom til å fungere. Det er ikke lett når han er dødelig og hun ikke, i tillegg har Aislinn et veldig sterkt bånd med Keenan de kan aldri være lenge fra hverandre.

Min mening:

Den beste boken så langt i serien syntes jeg. Det er først nå jeg virkelig vil fortsette på neste bok, nå som det ikke er flere utgitt per dags dato, er det ikke typisk?!
Denne boken handler det mye om Seth og hva han er villig til å ofre for å få være sammen med Aislinn. En monark kunne gjort ham udødelig men ingen av hans venner, verken kongen og dronningen av sommer, vinterdronningen eller den mørke fyrsten, vil hjelpe ham. De vet at det ikke bare er enkelt å være blant feene. Seth oppfører seg som veldig mange unge forelskede mennesker gjør, han leter etter en løsning som gjør at han kan være sammen med Aislinn for alltid. Ikke for alt i verden vil han gi slipp på Aislinn og la henne falle rett i klørene på Keenan som bare venter på en sjanse til å gjøre henne sin(så langt er de kun partnere).
En av de sterkeste feene i det mørke hoffet, Bonanach, tørster etter krig blant feene. Hun gjør det hun kan for å lage spenning mellom hoffene.

Må Seth la Aislinn gå eller finner han en måte de kan være sammen på? Vil det bryte ut en krig? Det må du nesten lese boken for å få svar på.
Reblog this post [with Zemanta]