RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

søndag 29. september 2013

Kostymefest - En smakebit på søndagDet er søndag og tid for smakebiter. Jeg er i 30-årslag, men kommer sterkere tilbake i løpet av søndagen. Akkurat nå er smakebiten min bokomslaget, bare jeg nå husker hvor jeg la fra meg boken så kommer smakebiten.


Hva leser du på i helgen?
Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

 • Du deltar når du selv føler for det, om det er en søndag pr. år eller hver uke :) Utfordringen er en fin måte å få vist frem bloggen sin på, et lite "Hei, her er jeg", spesielt for de som er nye i det store ville blogglandia.
 • Skriv et innlegg på din blogg hvor deler noen valgfrie setninger fra en bok eller noe som er relatert til bøkenes verden. Vennligst ingen spoilere. Legger du inn linken til ditt innlegg i linkefunksjonen her får du besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere/lesere.
 • Du behøver ikke å følge noen fast formel på innleggene dine, her er det bare å slå seg løs :) Kreativitet fanger lesernes oppmerksomhet.
 • Twitrer du postene dine så kan du gjerne bruke samme hastag som meg: #smakebit.
 • Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.
7 kommentarer:

 1. Jeg får ikke til å legge ut linken. Her står det masse koder istedfor en plass å ligge ut link.

  SvarSlett
 2. Kos deg, ses på blogg søndag.:)

  SvarSlett
 3. Håper du hadde en fin kveld på fest :)

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å lese mer om boken :) Håper du koste deg på fest

  SvarSlett
 5. Herlig tittel og framside! Angivelsen av hvor langt det er til en annen verden var heller ikke dum; mulig en flukt fra virkeligheten er like lett ;o)

  SvarSlett
 6. Gillar en smakebit på söndag. Kul att delta.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)