RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 23. november 2014

One foot in the grave - En smakebit på søndag


Det måtte være vampyrer i en bok med slik tittel, ikke sant? Fra amerikansk historie forrige uke har jeg i dag hoppet til nok en amerikansk bok.Denne gangen er det lesestoff av typen vampyr/spenning/romantikk/erotikk/meget lettlest. Jeg føler rett og slett at jeg mangler litt overskudd til å få konsentrert meg nok til å sette meg inn i bøkenes verden om dagen, men jeg vil lese. Da er det godt å ha noe som ikke krever så alt for mange små grå. I tillegg så hadde jeg to bøker i denne serien liggende, og føler at jeg må lytte til dem. Jeg er usikker på om jeg egentlig føler det er underholdende nok til at jeg lytter til den neste boken i serien, vi får se. Her er en smakebit:

I might look as average as the next person but I had a few secrets up my sleeves. And lots of knives of course.

I dag må jeg innrømme at det meste av lesetiden nok vil gå bort i fotball. Jeg har lyst til å se hvor mye Mjøndalen ønsker seg til tippeligaen og hvem som er sterkest; Molde eller Odd. I tillegg har jeg veldig lyst til å se Alf Prøysen 100 år på NRK i kveld, en artist jeg har hatt et forhold til hele livet. I går Helene Harefrøken på barnetv, det er så hyggelig å se at til og med en stor og kul 9-åring setter pris på musikken sammen med sin mamma og lillesøster på 3 år. Prøysen er en nasjonalskatt! I Sverige er han kanskje best kjent for historiene om Teskedgumman.


Leser du noe som får deg til å tenke i dag?


Hvorfor delta i "En smakebit på søndag"?

Gi flere muligheten til å oppdage din blogg. Du får en anledning til å oppdage nye bøker og bli kjent med spennende bokblogger/bokbloggere.


Hvordan delta på en "En smakebit på søndag"?

1.Her gjelder kun èn regel: No spoilers.

2.Viktig: Legg inn linken til ditt blogginnlegg i linkefunksjonen. Link tilbake til dette blogginnlegget i ditt eget. Glemmer du det finner leserne verken din eller andres smakebiter. Bruker du Twitter/Instagram for å promotere bloggen din? Hastag #smakebit.

Denne utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday. Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og startet denne bloggen sommeren 2008. Gode bøker og leseglede er til for å deles! Mari jobber til daglig på kontor og jobber som ekstern forlagskonsulent på si. Sommeren 2012 startet hun opp bokbloggportalen Bokblogger.no, der finner du en oversikt over de fleste norske bokblogger

Barns sikkerhet i bil er et tema som ligger Maris hennes hjerte nært og hun står bak den prisbelønnende bloggen Sikring av barn i bil.

9 kommentarer:

 1. Fin smakebit :) Lurer på om jeg ikke må sjekke ut denne boken ;)

  SvarSlett
 2. Vampyrer lockar mig inte av någon anledning ;-)
  Alf Pröysen ja, honom minns jag från barndomen.

  SvarSlett
 3. Må innrømme at vampyrer frister mer enn Alf Prøysen :)
  Håper du koser deg med både Prøysen, erotiske vampyrer og fotball :) Det er hela si det!

  SvarSlett
 4. Da jeg var ungdom leste jeg en vampyrserie, men det har ikke blitt mer etter det faktisk... Finns så mye annet som lokker. ;)
  Ja, idag leser jeg en bok som man må være våken og konsentrert for å få med alt. Ikke noe negativt i det egentlig.
  Enig at Alf Prøysen har produsert flere tidløse skatter.
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 5. Vampyrene er ikke noe for meg, men derimot Prøysen og barnefilmer er koselig. Mine barnebarn har nettopp sett Karsten og Petras jul, og så kjøpte jeg sangene til dem etterpå. Det er koselig å lytte på barnesanger og musikk sammen med dem. Kos deg med ungene i dag! Sjøl skal jeg tilbringe tre timer på Kystekspressen, rutebåt mellom Trondheim og Smøla, i dag.

  SvarSlett
 6. Ukjent bok du leser i, men må bare si at jeg synes tittelen er herlig! Mørk og dyster:)

  SvarSlett
 7. Vampyrer, høres kos ut denne boka.:)

  SvarSlett
 8. Åh denna boken måste jag läsa :D tack för smakbiten.

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.