RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

onsdag 22. april 2009

True Blood - For deg som liker vampyrer og andre mytologiske skikkelserTil deg vil jeg anbefale serien True Blood som sendes på Canal +.
Handlingen i True Blood utspiller seg i en fiktiv by ved navn Bon Temps i Louisianna. Her møter vi den søte servitrisen Sookie Stackhouse, Sookie er ikke helt som alle andre hun har nemlig telepatiske evner. En dag kommer det en vampyr, Bill Compton, inn i baren hvor Sookie jobber og hun faller hodestups for ham. Underlige ting begynner å skje i byen og uskyldige kvinner blir drept. Vampyrene har nylig kommet frem i offentligheten og de ønsker å leve fredelig side om side med menneskene, dog er det ikke alle vampyrene som liker dette.Serien er basert på bokserien The southern vampire mysteries(serien inneholder foreløpig åtte bøker, en niende skal komme ut til høsten) som er skrevet av forfatteren Charlaine Harris. Den første boken i serien, Dead until dark, vant i 2001 the Anthony Award for Best Paperback Mystery. Det må også nevnes at Anna Paquin, som spiller Sookie i serien, har vunnet en Golden Globe for sin rolle.

Jeg har akkurat sett ferdig sesong 1 selv, sesong 2 starter ikke før i juni, det har ikke jeg tålmodighet til å vente på så jeg har nå kjøpt meg de sju første bøkene. Orker ikke å vente så lenge for å finne ut av hva som skjer videre.

OBS! Det bør vel nevnes at det er en del sex i serien så for de som er sarte på det området: styr unna.

Her er åpningslåten til serien, jeg liker den veldig godt, den fremføres av Jace Everett og tittelen på låten er Bad Things.


6 kommentarer:

 1. Oi, dette så ut som en serie for meg. Synd jeg har gått glipp av den, men kanskje jeg får snylte litt på livets urettferdigheter og laste den ned?.
  Tusen takk for kommentar, og du har så rett; det føles deilig når det endelig er over, all vaskingen.

  SvarSlett
 2. Jeg digger åpningslåten til den serien. Om du ikke har sett en serie som heter Sons of Anarchy anbefaler jeg den :)

  SvarSlett
 3. Den har jeg ikke sett, takk for tipset! Skal ta en titt på den =)

  SvarSlett
 4. Hvor mange sesonger av serien har blitt produsert?

  SvarSlett
 5. Snart to sesonger, sesong to er under produksjon og kommer på skjermen i juni(i USA i alle fall).

  SvarSlett
 6. Denne har jeg hørt litt om før,og gleder meg til å "teste" den ut.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)