RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

torsdag 23. april 2009

World book day 2009 is here! Book: The time traveler's wife
Det har jeg tenkt til å feiere ved å la datamaskinen hvile resten av dagen mens jeg vier min ledige tid til boken The Time Traveler's wife skrevet av Audrey Niffenegger. Jeg har ikke helt klart å bestemme meg for om jeg liker boken eller ikke men nå har jeg lest ca. 100 sider og jeg har begynt å falle for karakterene i boken. Setningen som virkerlig grep min oppmerksomhet var da en av hovedpersonene, Claire, gråt og hvisket: It's just that I thought maybe you were married to me. Har du lest boken så vil jeg gjerne høre hva du syntes om den.

1 kommentar:

  1. Den har jeg faktisk lest! Jeg leste den på norsk jeg da. Jeg synes den har kjempe mange fine sitater og språket var fint dog synes jeg forfatteren holdt på for lenge og kunne kuttet minst hundre sider tidligere.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)