RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Min første skrekknovelle

Jeg har lest Hungry Daughters of Starving Mothers av Alyssa Wong. Novellen som vant Nebulaprisen for beste novelle i 2015.

hex hall

60 damer du skulle ha møtt

Tegneserien du må lese. Hvor mange norske kvinner kan du huske å ha lært om på grunnskolen eller videregående? Jeg kan bare komme på en håndfull.

Søk

lørdag 25. april 2009

Good omens - Terry Pratchett & Neil Gaiman

Boken Good omens, skrevet av Terry Pratchett & Neil Gaiman, dumpet ned i postkassen min i går. Jeg gleder meg til å ta fatt på den, har et inntrykk av at de fleste som har lest boken syntes den er underholdende. Nå skal jeg ut i solen og kose meg med resten av boken The time traveler's wife. Har en veldig følelse av at det er tidlig sommer nå om dagen(men den illusjonen blir fort revet bort om det kommer en dag med gråvær), her er det varmt og deilig ute på verandaen.

Hva passer vel bedre til følelsen av sol og sommer enn Otis Redding's låt Sitting on the dock of a bay?!Ha en strålende helg alle sammen!

1 kommentar:

  1. Jeg holder på å lese en bok av Neil Gaiman nå (American Gods). Koser meg!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)