RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 19. desember 2010

The Lying Game - En smakebit på søndagBli med på denne ukentlige utfordringen du også, har du en blogg og leser en bok så skriv en liten bloggpost med en smakebit fra boken du leser. Legg så igjen en link til din blogg i LinkyTools funksjonen nederst i denn bloggposten. Bli med for å få lesere til å hoppe fra blogg til blogg, leserne vil oppdage nye bøker og kanskje en ny blogg eller to :) Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.

Denne ukens smakebit fra meg kommer fra boken The Lying Game av Sara Shepard, lokasjon 2659 på Kindle'n:
The girl didn’t seem to hear me. She stumbled forward, her face covered in shadows.

“Hello?” I cried, climbing out of the tub. She didn’t look over. “Are you deaf?” Nothing. She pumped a bottle of lavender-scented lotion and rubbed it on her arms.
Jeg har leste ut boken i natt. Dette er det første jeg har lest av Sarah Shepard(hun er damen bak bøkene som tv-serien Pretty Little Liars er basert på) og det gav mersmak til de grader. Jeg var hektet fra side én og måtte finne ut hva som skjedde. Synd for meg at jeg ikke hadde fått med meg at dette var den første boken i en serie før boken var slukt. Heldigvis blir det ikke så lenge å vente på fortsettelsen for den skal komme ut i april. Anmeldelse kommer snart. 

Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
  • Åpne boken du leser i nå
  • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken).
  • Skriv en liten bloggpost og legg igjen en link til din egen bloggpost i LinkyTools oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blog til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker.
0 comments:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)