RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

søndag 10. april 2011

En smakebit på søndag #15 - Det ligger i blodet


Bli med på denne ukentlige utfordringen du også(bloggen din behøver ikke å være en bokblogg), forklaring finner du nederst i denne posten. Husk å linke tilbake til dette innlegget i posten din. Hyggelig om du tar turen innom en eller flere av bloggerne som deler fra boken de leser. Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday

.Denne gangen er smakebiten min fra Det ligger i blodet av Matt Haig, i dag er det litt mer enn bare en smakebit, fra side(innbundet) 88-89:
Rowan har et hemmelig mål i livet. Han vil skrive en roman. Han har ideer, men klarer ikke å  skrive noen av dem ned. Problemet er bare det at alle ideene hans er litt dystre. De har en tendens til å alltid handle om selvmord eller apokalypse eller i det siste også en slags kannibalisme. De foregår stort sett for to hundre år siden, men han har også én idé som foregår i framtiden. Det er den mest muntre ideene hans, og handler om at verden snart går under. 
Jeg er ca. 100 sider inn i boken og jeg liker den veldig godt. Det handler om en engelsk familie hvor foreldrene har skjult det faktum at familen er vampyrer for barna, alt de ønsket var et normalt liv... Dette er en roman som både har vært markedsført til unge voksne og voksne, litt ettersom hvilket land den er gitt ut i. Altså en bok som passer for de fleste unntatt barn :)Bli med på "En smakebit på søndag"du også da vel!
 • Åpne boken du leser i nå
 • Finn et par setninger som du kan dele med leserne av bloggen din(vær forsiktig, ikke del setninger som kan avsløre for mye da det kan ødelegge for de som ønsker å lese boken). Hvis du ikke har en egen blogg så kan du dele en smakebit fra boken du leser i kommentarfeltet under denne posten.
 • Skriv en liten bloggpost med en link tilbake til dette innlegget og deretter legger du igjen en link til din egen bloggpost i inLinkz oversikten under her. Da kan andre lesere enkelt hoppe fra blogg til blogg for å finne smakebiter fra forskjellige bøker og kanskje de oppdager en ny blogg eller to i samme slengen.
 • Det hadde vært hyggelig om alle som benytter seg av denne ideen linker tilbake til mitt innlegg, ellers blir liksom noe av poenget med denne faste posten borte da folk ikke kan finne frem til siden hvor alle smakebitene er samlet.


5 kommentarer:

 1. Virker som boka har en del humor opp i alle vampyrene. Interessant.

  SvarSlett
 2. Det ligger i blodet leste jeg i fjor høst. Den er veldig spennende og vittig. Litt annerledes vampyrlitteratur og det liker jeg. Likte den kjempegodt:)

  SvarSlett
 3. SV: Ja jeg skjønner hva du mener... :) Men for meg gir det mest motivasjon ;)

  SvarSlett
 4. Spennende smakebit! Denne virker fristende å lese mer av!

  SvarSlett
 5. Å, den har jeg på ønskelista mi! Spennende smakebit!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)