RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 9. april 2011

"Hunger Games" filmen - rollene som Peeta og Gayle er besatt

Jeg har ikke involvert meg spesielt mye i prossessen rundt utvelgingen av skuespillere til "Hunger Games" filmen, men nå har de valgt valgt hvem som skal spille Peeta og Gale(eller Storm som han heter i den norske oversettelsen).

Hva syntes dere om valget av skuespillerne? Jeg syntes begge ser ut til å være to kjekke karer så for min del er det helt greit. Nå gleder jeg meg bare til filmen. Det viktigste for meg er liksom at handlingen i filmen holder seg til boken så mye som mulig og at skuespillerne er dyktige, ikke egentlig utseendet på skuespillerne.

Er det forresten noen som aner hvordan vi bloggere lovlig kan bruke bilder av f.eks. skuespillere? Det er ikke alltid det er godt nok bare å henvise til stedet man har lastet ned bildet fra.

4 kommentarer:

 1. Så på disse gutta men pene som de var kan de fremdeles ikke måle seg med hvordan jeg mener de ser ut - )
  , men er de gode til å spille og holder filmen samme standard som boka gjør det sikkert ikke noe - akkurat som du sier.

  De har en vanskelig jobb framfor seg.

  SvarSlett
 2. Jeg likte dem, Jeg forestilte meg som Peeta heletiden når jeg leste boken, XD

  SvarSlett
 3. Liam Hemsworth var kjempeflink i The Last Song, så det skal bli spennende å se ham som Gale:) Peeta har jeg egentlig aldri hatt noe klart bilde av, så der kan jeg egentlig ikke kommentere på valget..:)

  Denne linken gir en veldig god forklaring på det meste relatert til opphavsrett ved bruk av andres bilder på blogger:) http://bloggermagasinet.com/2011/01/31/svar-pa-sp%C3%B8rsmal-om-opphavsrett/

  SvarSlett
 4. Jeg har ennå ikke fått lest the hunger game, men Liam er i hvert fall veldig flink skuespiller så forhåpentligvis vil han gjøre denne rollen bra også:)

  SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.