RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

På denne bloggen kan du lese om ungdomsbøker i alle sjangere. Jeg er ikke sponset. Her får du ærlige meninger om bøker jeg har lest.
hex hall

Kvinnen i Isdalen

Har Dennis Aske funnet svaret på en av Norges historiens mest myteomspunne saker?

hex hall

Tung tids tale

Noen ganger kan det som skal være en av livets gleder bli vanskeligere enn hva vi kunne evne og forestille oss.

Søk

tirsdag 1. juli 2008

Prince Caspian - The Chronicles of Narnia

I morgen(ser Dagbladet skriver "i over i morgen" men er det ikke i morgen da?!) er det premiere på den andre filmen Narnia. Om noen allerede har sett den vil jeg gjerne høre hva dere syntes om filmen.


Gleder meg som en liten unge til å se den, men har dessverre ikke muligheten til å se den før ut i neste uke engang, men da er det tid for litt kvalitetstid sammen med mine søsken. Vi så alle på Narnia da vi var yngre, da den første Narnia filmen kom på kino avtalte vi at vi skulle se Narnia filmene sammen. Koselig å ha litt alenetid sammen med søsknene sine.


Løven, heksa og klesskapet var en fin, men den nådde ikke helt opp hos meg. Jeg har derimot troen på at Prince Caspian er bedre enn den første filmen. Om den lever opp til forventningene mine gjenstår å se.


Dagbladet har gitt filmen en femmer på terningen, mens Dagsavisen sier at større nødvendigvis ikke er bedre og ender opp med å gi filmen en treer. Nå har VG også anmeldt filmen og de landet på en firer.


5 kommentarer:

 1. Auda..Det var mildt sagt flaut, godt noen korrigerer. Vi prøver igjen.

  SvarSlett
 2. Jeg har sett den. Elsket den! Har skrevet en omtale på bloggen min.

  SvarSlett
 3. Ja, vi får da håpe at det blir mer enn tre filmer! Fire av bøkene kom jo ikke med i BBC-serien en gang (men det er vel kanskje like greit?).

  Så filmen i går kveld og den var stor. STOR!

  SvarSlett
 4. Fantastisk film! SE DEN! :D

  SvarSlett

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen et lite spor fra ditt besøk =)